Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 344/1014 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Bu hizmetlerin içerisinde parklar, kütüphaneler, okul servisleri, havuzlar vs gibi, ülkemizde alışık olmadığımız belediye hizmetlerini de sayalım.
    Ayrıca, yurtdışındaki hiçbir belediye kışa hazırlıksız yakalanmiyor. Bu da ek bilgi olsun.
    Sadece servis parası bile, üç çocuklu bir aile için bizdeki fiyatlarıyla, emlak vergisinin büyük ölçüde karşılığı olarak, seviyor. O parayı seve seve, içiniz rahat bir şekilde ödüyorsunuz. Çünkü karşılığında kaliteli ve gerekli bir hizmet alacağınız dan eminsiniz....
    Vesselam.....
    freesky
    ee tamam biz farkli bir seymi soyledik?

biz binde 19 veriyoruz karsiligini aliyoruz

sen binde 1 veriyorsun ona gore karsiligini aliyorsun

eee sonra neden agliyorsun?

ne ka kofte o ka ekmek

okudugunu anlamadan cevap yaziyorsun

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by selcukylm Yazıyı Oku
    1300 Euro

Birim üzerinden bakalım.
    Türk 1300 birim maaş alıyor:
    Etin kiloso 40-50
    Benzin 5,2
    kahve 5
    kira 1000
    yumurta 0,5
    Bir ''yerde'' 2 kişi akşam yemeği 100
    tatil ( 2 kişi ) günlük 250
    ...
    Yunan 1300 alıyor
    Etin kilosu 8-10
    Benzin 1,2
    kahve 2 - 2,5
    Kira 500
    yumurta 0,15
    Bir ''yerde'' 2 kişi akşam yemeği 30
    Tatil (2 kişi ) günlük 100

Not: Türk'teki fiyatları alttan alttan
    Yunan'dakileri üstten üstten yazdım.
    Not2: Senede 4-5 defa Yunanistana tatil / gezi maksatlı gidiyorum. Fiyatları sallamıyorum. Son 2- yıldır ufak defek yükselmeler var ama asıl darbeyi kur farkından yedik biz. Ara iyice açılıyor. Bizim satın alma gücümüz ( hele yurtdışında ) iyice azalıyor.
    Sahi, kişi başı milli gelir son alarak kaç dolareslerde idi. Ses çıkmıyor bu ara ?
    Bunu daha oncede yazdim tekrar yazayim

Simdi internette olsun halk arasinda olsun herkes AB nin ve ABD nin ne kadar ileri gelismis oldugundan bahseder hep Turkiye ile karsilastirir ne kadar geri oldugumuzdan dem vurur falan filan

Bu yalandir demiyorum dogru

Ama insanlarin kacirdiklari nokta su. Bati dunyasi bu 100-200 yillik gelismeyi yasarken hep kazandiklarindan bahsediliyorda neden kaybettiklerinden bahsedilmiyor?

Hickimse bundan bahsetmiyor?

Feminizm almis basini yurumus, erkeklere korkarak bakiyorlar, insanlik bitmis, bosanmis yada evlenmemislerin sayisi evlilerin 2 kati bazi ulkelerde

Bazi sehirlere bolgelere gidiyorsun bir tane cocuk bebek yok ama binlerce kedi kopek var cunku cocuk beslemek buyutmeye angarya ve hamallik olarak bakiyorlar. Insanlarin kisilikleri karakterleri evrim gecirmis yani normal insan gibi degilller. Davranislar giyimler konusmalar sapitmis. Ulu orta sokak ortasinda opusen erkekler goruyorsun ne bilim yuruyorsun seytan kilisesi kurulsun diye gosteri yapanlar var

Okula gidiyorsun pompali tufekle okul tarayan cocuklar var okullarin kapisinda polis bekliyor. Nasil beklemesin heryer suc dolu. Suc orani bati ulkelerinde Istanbulun misli misli yuksek

Ondan sonra gazeteyi aciyorsun tesla elektrikli araba uretmis

Sokmusum elektrikli arabasina yada uzaya giden mekigine icinde cin tuzu olmayan lokanta yemegi yok be. Otele gidiyorsun bebe sebeyi coluk cocugu garson yapmislar neymis ogrenciymis para kazanmasi gerekiyormusta ozguveni artsinmista. Turkiyedeki hizmet ve yemek kalitesinin 5 milyon yil gerisinden geliyor hersey

Herhangi bir ortadirek mahalleye arabanla gir aksam 7 den sonra sokaklarda fahiseler gorebilirsin. Hemde cocuk yasta. Sonra ne bilim ABD deki herhangi buyuk bir sehire git hic abartmiyorum yuzlerce cami ve cami gibi medreseler yapmislar. Icinde haydut suratli adamlar. Ve bunlar 5-10 ar cocuk yapiyorlar neymis cocuklar Amerikan vatandasi olacakmis. Heryerde arap ve cirkin insanlar. Istatistiklere bakiyorsun nufusun %1 i musluman ama sokaga cikiyorsun ulan %30-40 bunlardan. Neden? Cunku beyaz guzel insanlar bunlar yuzunden beli bolgeler haric dolasmiyorlar. Yani istatistigin hicbir onemi kalmiyor

Beyaz nufus gittikce azaldigi icin okullarda aksansiz ingilizce ogretecek adam yok o yuzden 1-2 sene once ucaktan inmis kritpiyoz turk kadini ingilizce ogretmeni olarak ise aliyorlar. Cunku maas dusuk kimse yeltenmiyor ogretmenlige bir de askerlige. Simdi boyle okula cocuk yollanirmi? Aksani olan bir Turku nasil sen Ingilizce ogretmeni yaparsin akilsiz Amerika

Efendim belediye hizmetleri havuzlar. O havuzlara girenin kafasina edeyim. Ici klor dolu kanser olmak istiyorsan gir

Cennet Turkiyem cennet Istanbulum. Yeterki paran olsun... Parasiz donmem Turkiyeye

3. O Ahmet Bey,hoşgeldiniz,iyi adam lafı üstüne gelirmiş

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Valla elin Yunan ı 3 euro ya 1 frappe(buzlu,dondurmalı kahve),1 şezlong ,1 şemsiyeyi gün boyu veriyor bizde en kıçı kırık yerde şezlongun günlüğü 10tl...
    ben cok uzun yillardir cesmeye gidiyorum

BEDAVA

al eline havluyu ser kumun uzerine sonra dunyanin en guzel denizine gir

hepside BEDAVA

ama senin gibiler gitsin para versin.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Az once, kucuk aracinin bagajinda Taskopru sarimsagi satan bir uretici gordum.

" Kendi malimiz abi.." dedi.

Aldim.

Sagda solda bu tur kucuk saticilar, Cuma namaz cikislarinda cami onlerinde, kucuk araclari ile incir vs. satanlar oluyor.

Acaba bu bizim Mandrake bu yuzden mi diyor, bedava yasiyorsunuz, bedava, hava bedava su bedava..!

Aklima geldi..
    abicim dikkat et

onlarin cogu Cin sarmisagi yalan soyluyorlar

Anadolu sarmisaklarini yavas yavas kaldiriyorlar cunku Cin sarmisagi lezzetsizde olsa islerine geliyor cunku verimi cok yuksek ve 3 te bir daha ucuz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    10$ a allirsiniz
    koy yumurtasini TR de bile zor bulursun

ben 3 haftalik tatilimde Izmirin heryerini aradim gormedim sonra tanidik manidik bir koyluyu ayarladik pazara getirdi oradan aldik

koy yumurtasi pis olur ustu her brinin ebadi ve rengi farkli olur

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    haftasonu bodrumda bir otele gittim gitmedende fiyat sormuştum...Hiç değiştirmeden mailimden kopyala yapıştır yaptım. Milletin neden yunanistana gittiği ortada.

24 yildir TR ye tatile gidiyorum 1-2 butik otel disindaki o balayi icindi gerisinde pansiyonda kaldim

super ucuz ve ev yemekleri denize sifir

Otele para veren delidir

bu arada hayatimda hic icki icmedim beni ilgilendirmiyor icki fiyatlari

ecnebi muhabbeti bunlar

8. ahmet amca parasız dönmem oraya falan demişssin de merak ediyorum seni bu ulkeye döndürebilecek maddi birikim hedefin nedir

47 yasında oldugunu söyleyen bir amcamız olarak en azından 20 senedir dolares bastıgını gözönünde bulundurursak ve ortalama olarak her sene en azından 40 bin dolar bi kenara atabildigini hesaplasak ki anladıgımız kadarıyla amerikada parayı harcayacak ürün ve hizmetler senin icin mevcut degil eeeeee bu halde 20 senede 800 bin dolar eder hadi bi de buna 200 bin de ev-araba gibi yatırımlarının degerlendigini koysak 1 milyon dolar etsin

ahmet amca bu miktar senin guzelim ulkemize teşrif edip yerleşmen icin yeterli degil midir

yeterli degilse kesin dönüş için hedef birikim miktarınızı belirledin mi ahmet amca

Sayfa 344/1014 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •