Sayfa 179/817 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    Sabahın köründe açıkçılar türemiş
    Kimse satmasın bakalım ne faiz verecek geçen sefer %3000 ve 5000 vermişlerdi gecelik
    Açıkçının bahsettiğin faiz oranında mal alması için; açığa sattıktan sonra tahtanın tavan çizmesi açığa satanın mal alamaması durumunda olabilir. T+2 ye kadar aracı kurumlardan malı olanlardan ödünç mal ister ve onlarda uygun faizde mal verir yada vermez.

Bugün sabah açığa satan olduysa gün boyu almayanı dövüyorlardı...

"Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."

2. vergi dairesine gönderilen bana göre borsaya gönderilenden daha gerçektir..
    orada usulsüzlük yapılma ihtimali zayıf çünkü..
    devlet vergisini söke söke alıyor orda..ne yaptın ne sattın ne kazandın ver bakalım diyor..
    güzel yere parmak başmışsınız..
    vergi dairesine sunulan değerlere bakmayı herkese tavsiye ederim..

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Borsaya -3 milyon zarar gönderdiler , vergi dairesine ise 12.5 milyon kar gönderdiler! Bu nasıl bir iştir anlayan yazsın...

3.  Alıntı Originally Posted by devrikiki Yazıyı Oku
    Açıkçının bahsettiğin faiz oranında mal alması için; açığa sattıktan sonra tahtanın tavan çizmesi açığa satanın mal alamaması durumunda olabilir. T+2 ye kadar aracı kurumlardan malı olanlardan ödünç mal ister ve onlarda uygun faizde mal verir yada vermez.

Bugün sabah açığa satan olduysa gün boyu almayanı dövüyorlardı...

Tahtanın tavan olması şartı asla yoktur. Adam açığa satıyor. Yani elinde olmayan malı satıyor. Sonrada yanlış anımsamıyorsam en geç saat 16 ya kadar çıkıyor diyorki ben bu malı sattığımda daha düşüktü oysa bu saatte daha yüksek, e mal da almıyorum bakayım kim hangi faizle verecek ödünç mal. Sığ tahtalarda faiz manyak yüksek oluyor. Bankalar gibi değil.
    faizle işim olmaz

Mavi hocam yatırımcı ilişkilerini aradınız mı?

5.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    Tahtanın tavan olması şartı asla yoktur. Adam açığa satıyor. Yani elinde olmayan malı satıyor. Sonrada yanlış anımsamıyorsam en geç saat 16 ya kadar çıkıyor diyorki ben bu malı sattığımda daha düşüktü oysa bu saatte daha yüksek, e mal da almıyorum bakayım kim hangi faizle verecek ödünç mal. Sığ tahtalarda faiz manyak yüksek oluyor. Bankalar gibi değil.
    faizle işim olmaz
    Faizli mal niye arıyor o zaman?
    Olmayan malı 5 e sattın. Tahta 6 TL ise seans kapanışına doğru 6 TL den yerine koyacak zaten.

Ne zaman ödünç olur?
    Tahta tavan çizer malı alamazsa, ödünç arar...
    Daha önce açıkçı yakalayan bazı speklerin tahtaya 3 tavan çizdirip açıkçıya ordan mal verdirdiğini biliyorum.

Marsal gibi tahtalarda 500-600 lot açıkçıyla kimse uğraşmaz.
    Birde şu var, satılan malın seans içinde işlem yaparken açık olduğunun tespitini yapabiliyormu?
    Seans arasında ancak öğrenebilir yada kurumdan bilgi sızması gerekir.

Bugün iş yatırım hesabımdan olmadığı halde 2000 lot marsal satsam açığa satmış olmuyorum ben. (Anlık olarak evet) Ama, başka kurumda karşılık malım var. 2 gün içinde eft ile halledebilirim.

Yazıklar olsun -8.5 milyon zarar açıklayan dyo eksiden artıya geçti 12.5 milyon kar açıklayan bu Marshall a bak!

7.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Mavi hocam yatırımcı ilişkilerini aradınız mı?

telefon ile ulaşamadım mail attım cevap bekliyorum. ne demelerini bekliyorsak....

8.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Yazıklar olsun -8.5 milyon zarar açıklayan dyo eksiden artıya geçti 12.5 milyon kar açıklayan bu Marshall a bak!
    Sayın Cok
    Öncelikle bende marshall yok ama yükselmesini sizin kadar istiyorum
    Bu bilanço ile ilgili birkaç şey söylemek istedim

Bu marshaldaki durum daha önce burce de başıma geldi 2016 12 aylikta

Önce bu geldi vergi dairesine sunulan

Sonra bu geldi

Ne geçerli peki

Maalesef tablo şöyle

Şu an marshall ilgili 2 farklı yerden tablo yapıstiriyorum

2ncisi

Bir kaç yere sorduğunuz için yapistırayım dedim inşallah marshall hakettiği yere gelir
    Canıgönulden bol kazançlar dilerim

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 179/817 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •