Sayfa 124/672 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 985 - 992 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    ısmaıl tarmanda karabatak gıbı bır yuzde 5 uzerıne cıkıyor bır altına ınıyor
    05/08/2017 de yıne yuzde 5 ı asmıs tarman sonra tekrar asagı.

Spk bultenını beklyorum dort gozle tarmana ceza kesıldıgını duyuran

Cuma günkü alış ptesi kapta görünüyor, ptesi satış da salı görünüyor, yani finsnsman hesabını kullanıyor ,yukarıdki pastada öyle görünüyor.
    Finansman zaten orkestranın şefi, bir ayağı da yabancı takasında. Bu adam hisseyi karıştırıyor, bu forumu da okuyordur muhtemel.

2. Kol kesen?

Alıntı Originally Posted by Zamekci Yazıyı Oku
    Kol kesen?
    Ben kesiyorum hem kol hem bacak indirimli olur.[emoji1] [emoji12] [emoji12]

4. iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku

Cuma günkü alış ptesi kapta görünüyor, ptesi satış da salı görünüyor, yani finsnsman hesabını kullanıyor ,yukarıdki pastada öyle görünüyor.
    Finansman zaten orkestranın şefi, bir ayağı da yabancı takasında. Bu adam hisseyi karıştırıyor, bu forumu da okuyordur muhtemel.
    bende finansman olsam bende bu forumu izlerdim... hatta işlem kararlarımı forumun ruh haline göre verirdim...

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Dün burada yazdığım gibi ptesi ziraat yatırımın sattığı hisseler, bir emekli fonunun, bugün takasta görünüyor, aşağıda ispatı, yani ziraat yatırım işgyo ya al veriyor, hedef te 1.88, bu durumda emeklinin malını niye bedavadan spekulatörlere yem ediyorsun diye kimse sormaz mı?.

Bugün de alan yatırım satıyor, o da başka bir emekli fonun malını satar, aynı durum albaraka da da olmuştu, fiyatı düşükken emanet malı spekulatörlere teslim ettiler, fiyat yüksekken geri koyuyolar orada. Artık 1.50 üzerine çıkması için çok bekleriz belki de yılbaşını.
    Son düzenleme : viopandtrade; 09-08-2017 saat: 16:11.

7. %5 in üzerine çıkınca ne oluyor da Tarman gibi yatırımcılar üstüne çıkmak istemiyor bilen var mı

SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bugün de düştü
    Abv

Sayfa 124/672 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •