Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

    102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

    23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

    21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

    16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

    130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

    52 15.12%
Sayfa 362/1014 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

  1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Küresel ısınma nedeniyle olabilir. İstanbulun yüksek kesimleri ciddi prim yapabilir.


    Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Böyle kaliteli tiye almaların hastasıyım. 10 numara cevap olmuş. Tebessüm ettirdiniz, teşekkürler.

  2. Ahmet bey şöyle gelince istiklal caddesini bir gezmenizi rica ederim.
    Şöyle baştan sona doğru bir inin ben belkide 3-4 yıldır gitmemiştim bir yemekçi vardı oraya gideyim dedim manzara korkunç.
    Eskiden beyoğluna takım elbiseyle çıkılırdı sözü çöp olmuştu.Şimdi *** olmuş.Gerçekten insan memleketinden soğuyor.

  3. Çok uzağa gitmesin bostancı suadiye sahilde yürüyüş yapsın çingene ve suriyelilerin denizde yıkandığı çimlere ıkınarak ihtiyaclarını giderdiklerini görsün;)



    İstanbulluların özellikle hafta sonları dinlenmek için akın ettikleri Kadıköy Caddebostan sahili bugünlerde ülkelerindeki savaş nedeniyle İstanbul’a gelen Suriyelilerin evi haline geldi.

    Bölgeye yayılan Suriyeliler, geceleri burada konaklıyor ve bütün ihtiyaçlarını burada gideriyor. Suadiye’ye yerleşen yaklaşık 50 kişilik grup kâğıt ve plastik toplayıcılığı yaparak geçiniyor. Farklı ailelerden oluşan grupta kötü koşullarda yaşayan çok sayıda çocuk da bulunuyor.

    Bütün bu yaşananların yanı sıra Suriyelilerin mesken tuttuğu bölgenin yaklaşık 100 metre ilerisinde bekleyen bir polis aracı ise dikkat çekiyor. Kendilerine müdahale edilmeyen Suriyeliler bölgede kurdukları hayatı yaşamaya devam ediyor.


    hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

  4. Bu suriyelilerle ilgili şöyle bir tespit yapmak istiyorum.Ne var canım onlarda yaşasın diyen devleti yöneten üst bürokrat tabakası suriyelilerle veya başka milletlerle muhatap olmuyorki şikayetçi olsun. Bunlarla ilgili sıkıntıyı yaşayan halk halk muhatap olduğu için cefasınıda onlar çekiyor. Bürükrat takımı toplu taşıma kullanmıyor emniyet şeridinden siyah arabasıyla basıp gidiyor. Bu kesim onlarla aynı mahallede oturmuyor akşam güvenlikli sitesine giriyor. Haftasonu uçağa atlayıp yurt dışına tatiline gidiyor.Yani kısaca diyeceğim suriyelierle ne var canım onlarda bizimle kardeşçe yaşasın diyen kesimin onlarla ilgili bir teması yok.Toplu taşımada onların pisliğini çeken halk mahallede kavgasını pisliğini çeken halk ama o halk adına onlarla yaşamayan birileri karar veriyor.Bende yaklaşık bir senedir toplu taşıma kullanmadım ne durumda merak ediyorum aslında.

  5.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    Bu suriyelilerle ilgili şöyle bir tespit yapmak istiyorum.Ne var canım onlarda yaşasın diyen devleti yöneten üst bürokrat tabakası suriyelilerle veya başka milletlerle muhatap olmuyorki şikayetçi olsun. Bunlarla ilgili sıkıntıyı yaşayan halk halk muhatap olduğu için cefasınıda onlar çekiyor. Bürükrat takımı toplu taşıma kullanmıyor emniyet şeridinden siyah arabasıyla basıp gidiyor. Bu kesim onlarla aynı mahallede oturmuyor akşam güvenlikli sitesine giriyor. Haftasonu uçağa atlayıp yurt dışına tatiline gidiyor.Yani kısaca diyeceğim suriyelierle ne var canım onlarda bizimle kardeşçe yaşasın diyen kesimin onlarla ilgili bir teması yok.Toplu taşımada onların pisliğini çeken halk mahallede kavgasını pisliğini çeken halk ama o halk adına onlarla yaşamayan birileri karar veriyor.Bende yaklaşık bir senedir toplu taşıma kullanmadım ne durumda merak ediyorum aslında.
    O halk ta adam olsun, adam gibi oy versin.

    Yapacak bir sey var mi ?

  6.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    O halk ta adam olsun, adam gibi oy versin.

    Yapacak bir sey var mi ?


    Benim için sorun yok benimde neredeyse temasım yok gibi birşey teması olanlar gidipte bile bile oy veriyorsa kendileri düşünsün.

  7.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    Benim için sorun yok benimde neredeyse temasım yok gibi birşey teması olanlar gidipte bile bile oy veriyorsa kendileri düşünsün.
    Ustelik secimlerde de hile yapiyorlar.

    Kimsenin b.k cukurundan cikma sansi yok.

  8. #2896
    Ahmetg Guest
    Bu forumu okuyan bir insan asla TR ye kesin donus yapamaz

    benim baska bir forum bulmam lazim soyle herkesin pozitif konustugu sikayet etmedigi gelir seviyesinin yuksek oldugu bir forum varmi?


Sayfa 362/1014 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •