Sayfa 752/1200 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Yerli yatirimci tekrar borsaya ragbetmi ediyor? Ilk aklimiza gelmesi gereken soru su an bu.Yilin kalan bolumu diliminde Yerli yatirimci tekrar bist'e ragbet edecek.Yabanci orani yukselerek devam edecek.Su an 3 milyar $ gibi yabanci var Bist'te.Devede kulak.
    En az 10 milyar $ 'a kadar yolu var.Artik para trafigi daha hizli ve degisken bolgelere.Bayram'a kadar yatirimcinin bir kismi guvenli liman'a.Bu bist yeni paradigmalar olustugunu gosteriyor.Ne asagisini gorebiliryoruz nede yukarisini.Bu kadar para bollugu ve trafiginin hizli olmasi, ust seviyelerin cok cok daha altinda oldugumuzun gostergesi.
    Turkiye'ye cok pis para akisi olacak ve ben bunu cevreme anlattigimda cogunluk inanmiyor.Daha yeni yeni emarelerini gorebiliyoruz.
    3 milyar dolar nedirki yahu ? Biz'e cok ama bir Japon bankasi, Katarli yatirim fonu veya Norvec Fon'u icin farkli.Yani para dedigimiz olgununda tanimi artik farkli okunmali.K.Kore dandik bir fuze ile bilmm sunu bunu tehdit etmis.Yahu K Korenin eti ne kemigini ne.Danisikli dovus olabilirmi ?
    2018 sonuna kadar pis ama cok pis gidecek bu Bist
    Kesinlikle YTD

Hemso yanit verecektim ama senin ptt grevde

Otkar takip edilir.Tekrar trade firsati verecek.
    YTD

4. Sayın Sacro Nugyo için ne dersiniz karı geçen yıla göre az geldi. Fiyat da 5.60 dan 5.07 ye kadar geldi bugün

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
    PARA GIRISI

PARA CIKISI

ALAN

SATAN

____________V_K____________

6.  Alıntı Originally Posted by Goodbye Yazıyı Oku
    Hemso yanit verecektim ama senin ptt grevde
    yaf dedim kayış attı benim hemşo dümencimi acep diye düşünüp durdum buraya bakmasam saymaya başlamıştım arkadandan nese kurtardın
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

7.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    yaf dedim kayış attı benim hemşo dümencimi acep diye düşünüp durdum buraya bakmasam saymaya başlamıştım arkadandan nese kurtardın
    Haci Mojetbit Hocam,

Neettin, dondun mu koseyi? "Paranin anasini aglatiyor" diyordu gecen gun Sacro Hocam senin icin. Hayrini gorun, iyi gunlerde kullanin....

Su mehterin sesini azcik daha acsana, biz de duyalim.

Selam ile,

freesky

PS: Gida sirketlerinden hangisi deve sidigi ve organik hosafi once pazarlamaya baslayacak bakalim. Bunu onceden bilen mali goturur borsada, demedi demeyin....

8.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Haci Mojetbit Hocam,

Neettin, dondun mu koseyi? "Paranin anasini aglatiyor" diyordu gecen gun Sacro Hocam senin icin. Hayrini gorun, iyi gunlerde kullanin....

Su mehterin sesini azcik daha acsana, biz de duyalim.

Selam ile,

freesky

PS: Gida sirketlerinden hangisi deve sidigi ve organik hosafi once pazarlamaya baslayacak bakalim. Bunu onceden bilen mali goturur borsada, demedi demeyin....
    tabi ne demessin asvalt bile ağliiii beygiri fazla makinanın patiden gidemiiii bu daş yidi bizi
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

Sayfa 752/1200 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •