Sayfa 259/1009 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Bence bu çıkışların bir yaptırımı olmadığı piyasa tarafından kabul gördüğü için,dolar tepki vermiyor,en son sert çıkışların üzerinden,6-7 ay geçti ve bankalar kar rekoru kırdı...

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Okuman yok mu senin? Doğru düzgün okuma alışkanlığın olmadığı için aklın ermez, etrafa akıllı olun vs. nasihatları vereceğine kendine ve hitaplarına çeki düzen ver bayramlık ağzımı açmayayım.

Apple TÜRKİYE 2 YIL GARANTİLİ yazıyor. Ben buradan aldım apple TÜRKİYE garantisi altında. Sen hiç MSRP ve STREET Price terimlerini duymadın mı? Oturduğun yer olan keçiörenin sanatoryum caddesine bakıver ;)

Ayrıca senin yaptığın iş gümrük kaçakçılığına girer. Alt sınırı 2 yıl hapistir. Miktara göre 10 yıla kadar ceza yersin. Para cezaları ise getirdiğin malın en az 2 katı olarak uygulanır.

Hani yazmışsın ya akıllı olun vs.
    Dediginden bir sey anlamadim valla

n11.com sitesi nasil oluyorda Apple dan 1000 TL daha ucuza satiyor bunu sordum

Cevap verirmisin?

ABD de dukkandan aliyorsun 2800 TL ama Turkiyede resmi bir site bunu 500 TL fazlasina nasil satabilir?

O kadar gumruk vergisi o kadar bandrol bilmemne ustune kar ee nasil oluyor bu ucuz fiyat? Benim aklim ermedi

3. Sakın döviz kuru nu baskılamaktan vazgeçiyorum sinyali olmasın ,bankalar hakkındaki ileri geri konuşmaları .

Ahmetg Guest
    tekrar ediyorum kusura bakmayin ama merak iste bu zaten basima ne geldiyse ya ondan ya meraktan geldi bu hayatta

Apple Amerika 2800TL TR ye getiriyorsun ustune pasaport parasi 150 TL ustune 2 yil garanti yok
    n11.com sitesi 3321 TL anahtar teslim fiyat ve 2 yil Apple garanti

ee ben tonla adam taniyorum ABD den TR ye telefon getiren

telefonu ABD den getirenler hesapmi bilmiyor ben mi bir sey kaciriyorum?

bi Allahin kulu cevap versin bende aksama rahat yatayim

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    bayiliyorum bu foruma

resmen muptelasi oldum. Hicbir sey beni bu forum kadar gulduremez. Muhtesemsiniz

RXPU sana gulmuyorum yanlis anlama
     Alıntı Originally Posted by best Yazıyı Oku
    sizin tespit standartlarınız bayağı düşük olsa gerek..?

Ahmetg abd'de hangi şehirde yaşıyorsun?. Şehir bilgisini verirsen kesin olarak ispatlamanın bir yolu var gibi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by gazeteci Yazıyı Oku
    Sakın döviz kuru nu baskılamaktan vazgeçiyorum sinyali olmasın ,bankalar hakkındaki ileri geri konuşmaları .
    öyle zaten,bunlar hep aynı panik oldumu biraz göstermelik faiz arttırır ama dayanamazlar,yelkenleri suya indirirler. bu faiz oranları ile beton yürümez. dolara yol verecekler mecburen. RTE'yi bu konuda destekliyorum TL faizleri gebertsin ki bu TL ci şaşkınlar gerçekle yüzleşsin. arkadaş insan üç kere tokatlanırda hala mı kendine gelmez! Dolar alacaksın ve 4,25 ten faize koyacaksın,BİTTİ

7.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    öyle zaten,bunlar hep aynı panik oldumu biraz göstermelik faiz arttırır ama dayanamazlar,yelkenleri suya indirirler. bu faiz oranları ile beton yürümez. dolara yol verecekler mecburen. RTE'yi bu konuda destekliyorum TL faizleri gebertsin ki bu TL ci şaşkınlar gerçekle yüzleşsin. arkadaş insan üç kere tokatlanırda hala mı kendine gelmez! Dolar alacaksın ve 4,25 ten faize koyacaksın,BİTTİ
    Bundan daha acik nasil anlatilir ?

Anlamayan icin yapacak bir sey yok, herkes nasibi kadar.

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    Bankalar rahat durmuyor. Niye? Hala biz faizler düşmesi lazım diyoruz. Bankalar ise vatandaşın oraya yatırdığı paraları kendisi için adeta bir soyup soğana çevirme aracı olarak kullanıyor. Kendi parası değil. Vatandaşın emanet ettiği para. Kendisi acımasızca yüksek faizle kendisine bir rant aracı haline çeviriyor. Bu bir felaket

eskiden olsa piyasalar bu tarz bir çıkışı sopasız bırakmazdı, doları 5-10 kuruş yukarı sürerdi.. lakin anasına küfreder gibi sözlere bi cevabı olamadı piyasanın, ne değişti acaba ? dolarcının son avuntu-beklentisine kar mı yağıyor? nasıl olsa bu dilini tutamaz konuşur, piyasa da atar sopasını diye bekleyenler için hüsran gözüktü ufukta.. üzüldüm doğrusu..
    Ya hakikaten kusura bakılmasın..dayanmak mümkün değil..

Millet, yani yabancılar KILÇIKSIZ para kazanıyor..bizim züğürtlerin tesellisine bak..yeter ya..yazık ya bu memlekete, bizlere..

Elin oğlu kazandığı paraya bakıyor..umurunda bile değilsin..hatta zurnanın son deliğinde bile değilsin..yoruma bak..

Açayım..

Sayfa 259/1009 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •