Bence bu çıkışların bir yaptırımı olmadığı piyasa tarafından kabul gördüğü için,dolar tepki vermiyor,en son sert çıkışların üzerinden,6-7 ay geçti ve bankalar kar rekoru kırdı...
Bence bu çıkışların bir yaptırımı olmadığı piyasa tarafından kabul gördüğü için,dolar tepki vermiyor,en son sert çıkışların üzerinden,6-7 ay geçti ve bankalar kar rekoru kırdı...
Dediginden bir sey anlamadim valla
n11.com sitesi nasil oluyorda Apple dan 1000 TL daha ucuza satiyor bunu sordum
Cevap verirmisin?
ABD de dukkandan aliyorsun 2800 TL ama Turkiyede resmi bir site bunu 500 TL fazlasina nasil satabilir?
O kadar gumruk vergisi o kadar bandrol bilmemne ustune kar ee nasil oluyor bu ucuz fiyat? Benim aklim ermedi
Sakın döviz kuru nu baskılamaktan vazgeçiyorum sinyali olmasın ,bankalar hakkındaki ileri geri konuşmaları .![]()
tekrar ediyorum kusura bakmayin ama merak iste bu zaten basima ne geldiyse ya ondan ya meraktan geldi bu hayatta
Apple Amerika 2800TL TR ye getiriyorsun ustune pasaport parasi 150 TL ustune 2 yil garanti yok
n11.com sitesi 3321 TL anahtar teslim fiyat ve 2 yil Apple garanti
ee ben tonla adam taniyorum ABD den TR ye telefon getiren
telefonu ABD den getirenler hesapmi bilmiyor ben mi bir sey kaciriyorum?
bi Allahin kulu cevap versin bende aksama rahat yatayim
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
öyle zaten,bunlar hep aynı panik oldumu biraz göstermelik faiz arttırır ama dayanamazlar,yelkenleri suya indirirler. bu faiz oranları ile beton yürümez. dolara yol verecekler mecburen. RTE'yi bu konuda destekliyorum TL faizleri gebertsin ki bu TL ci şaşkınlar gerçekle yüzleşsin. arkadaş insan üç kere tokatlanırda hala mı kendine gelmez! Dolar alacaksın ve 4,25 ten faize koyacaksın,BİTTİ
Ya hakikaten kusura bakılmasın..dayanmak mümkün değil..
Millet, yani yabancılar KILÇIKSIZ para kazanıyor..bizim züğürtlerin tesellisine bak..yeter ya..yazık ya bu memlekete, bizlere..
Elin oğlu kazandığı paraya bakıyor..umurunda bile değilsin..hatta zurnanın son deliğinde bile değilsin..yoruma bak..
Açayım..
Yer İmleri