Sayfa 246/303 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: The last of the mohicans

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,828
    sn.yeni rumuzlu pin..sizde yeni bir konu basligi acip bist endeksi ve hisselerin analizleri uzerine fikir beyan etmeyi dusunmez misiniz..tabi yapabileceginize guveniniz varsa..okuduklarimdan bunun olmadigini anliyorum ama yine de kayitlara dusmek icin sorayim dedim..eger acarsaniz kolay gelsin simdiden.��

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,828
    sn mohikan bey, bugune kadar dogru yada yanlis analizlerinizi usenmeden, fedakarca bizlerle paylastiniz umarim bundan sonra da ayni sekilde devam edersiniz. tsk..

3. Üstad'ım senin analizlerini okuyarak, geçen hafta IHLGM almıştım, sayende kazanıyorum. Allah senden razı olsun, Rab'bim seni sevdiklerine, sevdiklerini de sana bağışlasın. Sana zahmet olmazsa, son haliyle IHLGM ve USAS'a bir daha bakabilirseniz minnettar olurum, saygıyla...

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Sahol denen .... tüm edilenler... hocam analizinde değişiklik varmı.sinirlerim gerildi küfürbaz haydoyu geçtim lütfen tekrar bakar mısın.

5. Hocam hdfgs bedelsiz verdi %40. Size zahmetbir daha sayim yapabilir misiniz

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Sayın mohikan dün jantsanın karı baya iyi geldli bu bağlamda bi sayımını yaparsanız sevinirim.Saygılar.

7. Mohikan Ustad,Guncel Egeen grafigi hakkinda yorumunuzu alabilir miyim ? Yuksek bir hacimle dusenini kirdi ama bu aralar duraksadi,sizin gorusunuzu almak istedim. Simdiden tesekkurler ustadim.

GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by bulut1-53 Yazıyı Oku
    Ah be kardeşim twitterdan madem ortam yapmışın hacı hoca olmuşun ne işin var durup dururken adama saldırıyorsun ,
    adamı bir anda yazdıklarından dolayı PİN PON topuna çevirirler.
    Şimdi bu arkadaşlar mşhur olamyınca yaptıkları veya analizleri ile böyle meşhur olma yoluna geçiyorlar .
    Mohikan teyit edicek tir kuzu nun çöküş topiğinde 3 tane boğa olup yukarı hareketi savunan oyuncular vardı bulut 1 ben , muratteknik ve sacro dur mohikanın yanıldığı 87500 ben onun topiğinde tobo grafiği olarak yorumlamıştım o zamanlar 77-78 lerde idi endeks şimdi çıkmışlar bildik diye buraya gelip millete laf atıyorlar ayıp.Bakın o zamanlar mohikanla ilk tartışanlardanım ama topik açtı ilk hayırlı uğurlu olsun diyenlerdenim sonuçta analiz bu yanılabilinir .Ben burda aslında mohikanın bu işleri çocuğundan dolayı biraz kafa dahıtmak için yaptığını düşünüyorum.Allah kolaylık versin Allah yardım etsin tez zaman da iyilleşir inşallah.
    Yalandan yere kabadayılık yapıp adamın üzerine gitmeyin.
    Evet bu topiği açmadan önce atıştığımız ama sonradan sağlam ve mert bir dostumuz olan bulut1 kardeşimiz doğru söylüyor.

Temennilerin ve duaların için çok teşekkür ederim. Allah senden razı olsun...

Şu pin pon benzetmesi de cuk oturmuş, diline sağlık...

Ben yeni zirve gelmeyeceğini 80 bin üstünün balon olduğunu söylüyordum, burada yanıldım.

Bunu da 90 bin geçilince bu topikte ilan ettik zaten.

Sevgilerimle güzel kardeşim...
    DUHUL : 1999

Sayfa 246/303 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •