Sayfa 262/1009 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Power senin bazı temel bilgileri bilmen gerekli yoksa gecmişde oldugu gibi gelecektede paranın degerini koruyamassın. Tl ye guvenmeyen adam paçal yapar euro dolar altın vs. Ve sen en kotu performans saglayanı fullemişsin. Paranın degerini bırak yine zarar etmişssin.

2. Sadece teb kredi kartı provizyon cumlen bile bazı seyleri ogrenmek gerekliliğini gosteriyor.

3.  Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    Sadece teb kredi kartı provizyon cumlen bile bazı seyleri ogrenmek gerekliliğini gosteriyor.
    çok amatörsün, ona buna laf sallayacağına git bir okula yazıl eğitim al. ben gördüğüm değişimleri yazıyorum ne eksik ne fazla. yıllardır ben sizin gibilere laf anlatmaktan bıktım sonunda yine ben haklı çıktım. eğer o dolar düşük olmasa aylardır ben nasıl toplayacaktım? peh euro ve altın alacakmışım onlara ben hiç güvenmiyorum,ben sadece abd ye eşeğimi bağlarım.

4.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Ekonomide yazılanlar çok değiştide..o kadarda değil sanırım..şu an 3.5'la ayda ortalama 5 milyar dolar cari açık veriyorsak..ki hiçte iyi bir gelişme değil..(son Mayıs cari açığı 5 milyar dolar)

Kur bu para bolluğunda 1.7 olsa, ayda atıyorum 10 milyar dolar cari açık oluşur, o zaman..yılda 120 milyar eder..

Daha hiç bir ülke o seviyeye gelmedi..gelirse ve ayakta kalabilirse..enterasan olur..GDP'ye bakaraktan tabii..

Kısaca 3,5 zaten düşük bir kur seviyesi..sebebi para bolluğu..iyi geceler..
    Nisan'da 3,6milyar dolar, Mayıs'ta 5milyar dolar, Haziran'da 6milyar dolar olan cari açık, Temmuz ayında gümrük ve ticaret bakanlığınca açıklanan verilere göre 8milyar788milyon dolar.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Yaninizda paketli (emin degilim) 2 adet ten fazla cep teli getirmeyiniz...... Yasak..
    Zaten bir tanesi kayit altina girebilir...

Saygilar..

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Ya ben yemin ediyorum bu Turk milletini anlamiyorum

Amerikadan geliyorum istediginiz kadar iphone getiririm diyorum daha bir kisi getir lan alicam demedi

TR de iphone 7 4300 TL ABD de vergisi falan hersey icinde 805 dolarmi ne yani 2900 TL

ulan bir kisi cikmadi be. Istedigim 100 dolar komisyon o kadar. pasaport ise zaten 150 TL ye satiyorlar istedigin yerde

ne zengin memleketmis kimse tasarruf etmek istemiyor
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Getir derler ama odemesini sana elden verirler- sen bu riski alabiliyor musun kardes (yas lar yakin- samimiyet nedeni ile)

Ben o riski almam- para gelir hesabima bende o sekilde teslim ederim vb..

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Ya ben yemin ediyorum bu Turk milletini anlamiyorum

Amerikadan geliyorum istediginiz kadar iphone getiririm diyorum daha bir kisi getir lan alicam demedi
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Hayırlı Perşembeler...

Bol kazançlı güzel bir gün dilerim herkese...

Sayfa 262/1009 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •