ona buna çatmadan düzgünce yazmak lazım yoksa tatile çıkmak gerekiyor
ona buna çatmadan düzgünce yazmak lazım yoksa tatile çıkmak gerekiyor
bir halt olacağı yok.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
$ 3,724 ten açıldı
şuan 3,716
umutabi bunlardan herşey beklenir lakin benim fiziksel tutmam mümkün değil,alanım uygun değil. yurtdışına transfer işinide %4 faizi alınca şimdilik boşladık. %4 faizden aldığım para beni 1 ay geçindiriyor,üstelik anapara dolarım eksilmeden. yinede ben kendimce önlem alarak bunların istismar ettiği bankalardan uzak duruyorum. başkada bir yol görmüyorum.
15 mart FED ve 16 mert TCMB faiz kararları öncesi dolar/tl. hareketleri hakkında teknik yorumlar bekliyoruz. Acaba bu fırsatı kullanarak - dolar uçuyor - algısı ile millete yüksekten doları satarak BIST ' emi girerler, yoksa - zaten beklenti satın alındı, satma zamanı- algısını oluşturarak , yerlinin elindeki dolarcıkları hızla sattırarak alttan toplar ve '' evet zaman doldu '' düğmesine basarak aniden yukarı attırır, bu kez de yine satan yerlilere '' eyvah gitti dolarcıklar, hemen yerine koyalım '' paniği yaptırarak güzel bir silkeleme mi yaptırırlar ?
matriks de dolar, 3,7173
euro 3,9433
euro , dolar parite ise -0,16 oldu..
eksisini kapattı.
Yer İmleri