Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 369/1014 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Önce can, sonra Canan, sonra çocuklar, sonra dost, akraba vs...kendi mutluluğumuza ilişkin kararlar alırken, diğer unsurları çok takmamalıyız...bunun icin biraz cesaret, biraz da bencil olmak lazım...ben şuna inanıyorum, önce ben mutlu olmalıyım ki, cevrendekilerin de mutluluğuna artı yönde katkım olsum.

Amerikalı arkadaş kendisini çok mutlu edecek bir kararı, muhtemelen, gerek cesaret eksiği, gerekse etrafındakileri mutsuz ederim korkusuyla erteliyor...mutsuz bir beyaz yaka olarak, kalp krizi, ya da kanser riski de az değil...peki 20 sene daha yaşayacağının garantisini kim veriyor, nefret ettiği bir ülkede, nefret ettiği insanlar arasında 1 sene sonra kalp krizinden masa basında ölneyeceginin garantisi var mi?

Benim etrafımda da beyaz yaka tabir edilen modern koleler çok...kimisi emekli olunca, kimisi özel okullarda okuyan cocuklari uni ye kapağı attığında hayalini kurduğu emekli hayatını yasayacak...hesaplar hep 60 yaşlarında emeklilik, 10-15 sene de emeklilik hayatı...peki 58 de olursen ne olacak...ya da 62 de felç olup, 5-6 sene yatağa mahkum bir emekliliği neden kimse düşünmüyor.

Çalışkan, planlı bir insan, biraz da mütevazı ise, fazla gelecek kaygısı yaşamaz...rızkı veren Allah, ilmi isteyen alır, zenginliği ise yaradan nasip eder, biraz da nasip işidir düşüncesinde olanın ise çok daha cesur olması gerekir.
    bu yazinin altinda saygiyla egiliyorum cok guzel yazmissiniz

bir suredir dusundugumde buydu. Ama cocuk ileride bana dusman olursa? Neden beni bu yasta bu ortadogu ulkesine getirdin derde bir de benimle kavga ederse?

Ben TR yi ozluyorum esimde oyle. Biz burada yasamiyoruz resmen surunuyoruz

Bakalim onumuzdeki 1 yil icinde radikal bir karar alabilirim. Ama suna eminim. Burada hayatim bosa geciyor. Yakismiyor benim gibi adama. Kendimi Libya nin collerinde bin dolara calisan TUrk insaat muhendisi gibi hissediyorum

2. Valla ben ahmetg gibileri anlamıyorum. Gelecekseniz gelin gelmeyecekseniz gelmeyin. Amma tatava yapıyorsunuz. Sanki sizi zorla orada tutuyorlar yada tam tersi zorla sizi geri çağırıyorlar.

SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. allahtan şu yütübürler ortaya cıktı da bize nerdeyse cehennem yasanılmaz bunaltıcı sekilde gösterilen gelişmiş ulkelerdeki yasam standartlarını yakınen ögrenmeye başladı herkes

cogu gurbetciden duymussunuzdur amaaaannn sakın gelmeyin uzak durunnnnn biz de aten yakında dönecegizzz cennet vatanımızaaa seklindeki serzenişleri

ne iyi oldu şu yütübürlerin herseyi acık acık anlatmaları

ama mantık cok basit: begenmiyorsan niye hala o gurbette duruyorsun ki çık gel eger cıkıp gelmiyorlarsa yedikleri kaymagın lezzetindendir

Alıntı Originally Posted by yyeemm Yazıyı Oku
    Valla ben ahmetg gibileri anlamıyorum. Gelecekseniz gelin gelmeyecekseniz gelmeyin. Amma tatava yapıyorsunuz. Sanki sizi zorla orada tutuyorlar yada tam tersi zorla sizi geri çağırıyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by yyeemm Yazıyı Oku
    Valla ben ahmetg gibileri anlamıyorum. Gelecekseniz gelin gelmeyecekseniz gelmeyin. Amma tatava yapıyorsunuz. Sanki sizi zorla orada tutuyorlar yada tam tersi zorla sizi geri çağırıyorlar.

Ben bunu bizzat yasamis biri olarak yaziyorum.

Bu arkadas Turkiye'ye donerse cok mutsuz olur, ruh sagligi tamamen bozulur.

Insallah gemileri yakmadan gelir, aksi takdirde buralarda cok uzun yasamaz, coluk cocugu da rezil olur.

5.  Alıntı Originally Posted by yyeemm Yazıyı Oku

alamancılar da böyle. alamanya kötü der. altına çeker mercedesi gelir memlekete euroları 4 küsur TL'den bozdurup 5 yıldızlı otellerde afiyetle yer. sonra gider o sevmediği yere. euro tatlı alım gücü şahane tabii.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Ben bunu bizzat yasamis biri olarak yaziyorum.

Bu arkadas Turkiye'ye donerse cok mutsuz olur, ruh sagligi tamamen bozulur.

Insallah gemileri yakmadan gelir, aksi takdirde buralarda cok uzun yasamaz, coluk cocugu da rezil olur.
    arkadaş ...... geçiyor farkındaysanız.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    arkadaş ...... geçiyor farkındaysanız.
    Bana da öyle gelmeye başladı,Türkiye nin durumunu da biliyor gibi ama.....

8.  Alıntı Originally Posted by yyeemm Yazıyı Oku
    Amma tatava yapıyorsunuz
    ilgili rituale
    günah çıkarma diyoruz....

Sayfa 369/1014 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz