Dostlar selam. Birkaç aydır salak salak hareket ediyor bu hisse malumunuz üzere. Spek 31 veya 69 yakıp duruyor. Sıkılmış belli ki. Şirketin yatırımcı ilişkileri bölümüne mail attım. Özetle dedim ki : bizim hisse ile Doggy yapıyorlar. Ne düşünüyorsunuz ? Galataport ne alaka ? Bilmediğimiz birşey varsa söyleyin ona göre yolumuzu çizelim.
Gelen cevap şudur :
DGGYO hisse senedi hareketleri hususunda tarafımıza ulaşan bir bilgilendirme veya bilgi talebi olmamıştır. Galataport projesi ise Doğuş Holding bünyesindeki bir proje olup şirketimizle bir ilgisi bulunmamaktadır.
Saygılarımla,
Nazlı YILMAZ
Mali İşler; Genel Müdür Yardımcısı
DogusTR
Bu konuyla ilgili sizin yorumunuz nedir ?
Evet doğru söylemiş kadın galataportu dggyo yapmıyor sadece liraya verme yetkisi var doğuş inşaat yapıyor projeyi o yüzden demiştir iş bittikten sonra dükkanları kim verecek kiraya sence
Evet doğru söylemiş kadın galataportu dggyo yapmıyor sadece liraya verme yetkisi var doğuş inşaat yapıyor projeyi o yüzden demiştir iş bittikten sonra dükkanları kim verecek kiraya sence
Dikenler büyüyecek, koyunlar geçecek , yünleri bunlara takılacak ve biz de eğirip ip yapacağız sonra da satıp para kazanacağız. Öyle mi ?
Dikenler büyüyecek, koyunlar geçecek , yünleri bunlara takılacak ve biz de eğirip ip yapacağız sonra da satıp para kazanacağız. Öyle mi ?
Hmmm beni aşar bu. herkese iyi günler.
Aynen öyle baskan gerçi senin ufaklığa vermiştin okula daha yeni başlamıştı senden yana sıkıntı yok ozaman ama bu şirket kadar öç görmedim şirket sahibide oyuncusuna hepsi oc
Aynen öyle baskan gerçi senin ufaklığa vermiştin okula daha yeni başlamıştı senden yana sıkıntı yok ozaman ama bu şirket kadar öç görmedim şirket sahibide oyuncusuna hepsi oc
Aynen. Ufaklık bununla oynar. Ben de brsan ile oynuyorum zaten
patroncuğum şu hisseye bir el diplerde sürünmesin ya. karizmamızı bozuyor
Arkadaşım hisse nin buralara geleceğini bilen zirzoplar millete pazarladı yukardan şimdi buralar ve daha aşağıya getirip ellerinden almak hayatımda görmüş olduğum hisseler arasında en ******** bir şirket profili yazıklar olsun doğuş gurubuymus
Arkadaşım hisse nin buralara geleceğini bilen zirzoplar millete pazarladı yukardan şimdi buralar ve daha aşağıya getirip ellerinden almak hayatımda görmüş olduğum hisseler arasında en ******** bir şirket profili yazıklar olsun doğuş gurubuymus
Yer İmleri