Sayfa 283/1009 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    1000 TL zarar mı?

5000 doların var galiba...
    Yok sayın bora yaşar ..bir gün tl den dolar alırım opsiyon yapmıştım şubat ayında. . .3.67 maliyetim var.103.000 dolar..sonra hep dolar satarım opsiyinu yaptım. dolar hiç yükselmedi. .103.500 dolar ,kasım sonunda faiz ve opsiyon primleri ile 113.000 dolar olacak..eğer o 113.000 dolar 3.75 ten tl ye dönerse ...baştaki 103.500 usd karşılığı tl m şubat kasım mevduat faizine göre eksi 1000 olacak..

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Xiaomi mı max2 yada mi6 sat...acayip telefonlar

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu xiaomi gelişim ve büyüme şeklini okuyun ağzı açık kalır insanın ilk 5 6 sene güneydoğu Asya piyasası haric bir tek telefon satmamislar ve bayilik vs vermemişler ..dükkan satış yeri ve teknik servis yok ..forum sitesi kurmuşlar her sey oradan yönetilmis kullanıcılar forum sitesine üye oluyorlarmis. .oradan yedek parça vs.temin ediliyor..ve yazılanlara göre ayfon yanında fasa fiso imis ..hemde o telefonun 3 te bir parasina

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Hayattaki tek pişmanlığım. bundan 7 sene evvel benim bilgisayarda 7500 , arkadaşınkinde de 8500 bitcoin vardı. Sonra hepsini benim wallet'a transfer ettik, 16.000 bitcoinin satış tuşuna bastım (0.1 usd/bitcoinden). O an cebimdeki 1000 usd'yi de arkadaşa versedim ve o 16.000 bitcoini oraya gömseydim, şimdi 56mUSD olacaktı.

Hala inanamıyorum. 200mTL ye yakın para, mevduata koysan vergisini düştükten sonra *günlük* 70kTL faiz getiriyor.

bitcoin demeyin bana........
    off ki ne off. ama hangi insanoğlu 0.1 değil de 100 usd/bc yi bekleyebilirdi? ki 3500 ü beklesin. 5-6 yıl bitkisel hayata falan girmek lazım. ya da wallet şifresini unutup yıllar sonra hatırlamak. o zaman da o süreçte akıl sağlığını yitirir, hatırladığında bi .oka yaramazdı para.

kısacası mağlesef sağlık olmuş/olsun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Yok sayın bora yaşar ..bir gün tl den dolar alırım opsiyon yapmıştım şubat ayında. . .3.67 maliyetim var.103.000 dolar..sonra hep dolar satarım opsiyinu yaptım. dolar hiç yükselmedi. .103.500 dolar ,kasım sonunda faiz ve opsiyon primleri ile 113.000 dolar olacak..eğer o 113.000 dolar 3.75 ten tl ye dönerse ...baştaki 103.500 usd karşılığı tl m şubat kasım mevduat faizine göre eksi 1000 olacak..

Hesap derin...

Ben eski hesap uzmanıyım. Bu kadar hesap yapmam...

Biraz rahat bırak...

5.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    sabah sabah!!..anlaşıldı Amerikadasın..

Bak savaş çıkacakmış..besin zinciri, pardon elektronik zinciri aksayacakmış..

Elindeki ayponların kıymetini iyi bil..hatta dahada arttır..

benden söylemesi..
    numara yapıyor bence.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    off ki ne off. ama hangi insanoğlu 0.1 değil de 100 usd/bc yi bekleyebilirdi? ki 3500 ü beklesin. 5-6 yıl bitkisel hayata falan girmek lazım. ya da wallet şifresini unutup yıllar sonra hatırlamak. o zaman da o süreçte akıl sağlığını yitirir, hatırladığında bi .oka yaramazdı para.

kısacası mağlesef sağlık olmuş/olsun
    Her işte bir hayır vardır, belkide o para hayır getirmeyecekti, başa bela dahi olabilirdi (klasik beyin avutma ritueli, her zaman işe yarar ). Ama seneye 16.000 bitcoin 1 milyar doların üzerine çıkarsa o zaman garip bir hisse kapılabilirim.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Her işte bir hayır vardır, belkide o para hayır getirmeyecekti, başa bela dahi olabilirdi (klasik beyin avutma ritueli, her zaman işe yarar :))
    allahtan savunma mekanizmaları var:))

8. Altin bekledigim hareketi yapti. 1450$ ye kadar bu gazla gidebilir.

Dolar FED in sahtekarcada olsa faiz arttirmasini bekliyor. Bekledigim 3,57 3,62 hareketini yapamadi.

EURUSD 1.15 deger umarim. Yoksa direk 1.25 e giderse dolar da ciddi zarar yazar.

BIST e cok pis cakacaklar uyarisi yapmistim. Gercekten cok pis caktilar. Pazartesi tepki gelir. Sonra çakmaya devam.

DOW NASDAQ ya ayni BIST gibi. Cakacaklar.

Aylar once Agustos ortasinda trend donusune isaret etmistim.

Kartalin Pipisi... (dalga gecenlere girdi. Girmeye de devam edecek)

Sayfa 283/1009 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •