Sayfa 279/1009 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. eylüle ne kaldı şunun şurasında

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bitcoin diyorum bitcoin.

Altın ölü eşşek. Dolar zaten ground zero. Çoğunluk hep burada. Üstüne faiz getirisi gayet iyi.

Btc %2-3 ten geldi %10'u aştı bugün sepetteki oranı. Fiyat oldu 3500$ Bu fork dalgası da durduramadıysa bu naneyi artık durmak yok yola, ilk etapta beklenen yeni zirve 25k$.

Siz beni dinlemeyin tabi benim tuzum kuru maliyetim aşırı düşük kaldı fiyata göre. Ama benim gibi %1-2 yi gözden çıkararak girilebilir bence eğer girmeyi düşünüp de treni kaçırdığını düşünen varsa. Ben 1 sene önce aynen böyle yaptım, uykum falan da kaçmadı gece. Çok mu bir getiri sağladım? Yok. 1 senedir taşıdığım altınlar bugün maliyetini yeni kurtarmışken altın yerine keşke daha çok btc alsaydım diye küfredesim geliyor ama etmiyorum, niye? Çünkü altının olayı başka. EMP + Nuclear Holocaust için tutuyoruz.

ytd
    Bitcoin'i borsada manipüle edilen hisselere benzetiyorum benzetmekle kalmıyor birebir aynısı diyorum.

Gerçi borsada en baba çıkanı 30kat falandı. Ancak bu manipülasyon dünya çapında finans kabadayılarının elinde şekilleniyor.

Arkasında bir grup yada gruplar var kesinlikle. Çalınan bitcoinlerde eminim ki bu grupların parmağı var. Sıfır maliyet çalınan milyondan fazla bitcoin. Hiçbir otorite yok, çalan çalıyor çaldığı yanına kar. 1000katına çıkarsa 1000'de birine indirse inceleyen kurum yok vs. Oh ne ala.

Bizim SPK bile kardeşim hiçbir şekilde sizi koruyamam kendi riskiniz diyip kenara çekilmiş.

Tam kim kime dum duma ortamı. Vahşi orman kanunları geçerli. Hırsızların istediği ideal ortam.

Bizim manipülatörlere duyurulur ;)

Artık nerden ve ne zaman kimlerin üstüne malı bırakırlar bakalım.

Arada vurduk vurduk yoksa bilirsiniz buradaki forumlarda olan ağlama duvarlarını.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Neydi...
    Dışarıdan kemik sesleri gelirken fasulye kaşıklama fantazisi miydi..

enki evet ona takdım..

İnsanlar artık 1 kuruş dolar rallisinde!!! bile heyecan yapacak noktaya gelmişler..

Dolar eylülü bekliyor..
    O zamana kadar 3.48 3.55 dolanır..
    3.48 altı olur 3.60 üstü olmaz..
    beni kastediyorsun sanırım..hani ben 3.541, 3.542 civarında kalsın istiyordum..çabuk fikir değiştirmişsin..

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bitcoin diyorum bitcoin.

Altın ölü eşşek. Dolar zaten ground zero. Çoğunluk hep burada. Üstüne faiz getirisi gayet iyi.

Btc %2-3 ten geldi %10'u aştı bugün sepetteki oranı. Fiyat oldu 3500$ Bu fork dalgası da durduramadıysa bu naneyi artık durmak yok yola, ilk etapta beklenen yeni zirve 25k$.

Siz beni dinlemeyin tabi benim tuzum kuru maliyetim aşırı düşük kaldı fiyata göre. Ama benim gibi %1-2 yi gözden çıkararak girilebilir bence eğer girmeyi düşünüp de treni kaçırdığını düşünen varsa. Ben 1 sene önce aynen böyle yaptım, uykum falan da kaçmadı gece. Çok mu bir getiri sağladım? Yok. 1 senedir taşıdığım altınlar bugün maliyetini yeni kurtarmışken altın yerine keşke daha çok btc alsaydım diye küfredesim geliyor ama etmiyorum, niye? Çünkü altının olayı başka. EMP + Nuclear Holocaust için tutuyoruz.

ytd
    Hayattaki tek pişmanlığım. bundan 7 sene evvel benim bilgisayarda 7500 , arkadaşınkinde de 8500 bitcoin vardı. Sonra hepsini benim wallet'a transfer ettik, 16.000 bitcoinin satış tuşuna bastım (0.1 usd/bitcoinden). O an cebimdeki 1000 usd'yi de arkadaşa versedim ve o 16.000 bitcoini oraya gömseydim, şimdi 56mUSD olacaktı.

Hala inanamıyorum. 200mTL ye yakın para, mevduata koysan vergisini düştükten sonra *günlük* 70kTL faiz getiriyor.

bitcoin demeyin bana........
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Bitcoin'i borsada manipüle edilen hisselere benzetiyorum benzetmekle kalmıyor birebir aynısı diyorum.

Gerçi borsada en baba çıkanı 30kat falandı. Ancak bu manipülasyon dünya çapında finans kabadayılarının elinde şekilleniyor.

Arkasında bir grup yada gruplar var kesinlikle. Çalınan bitcoinlerde eminim ki bu grupların parmağı var. Sıfır maliyet çalınan milyondan fazla bitcoin. Hiçbir otorite yok, çalan çalıyor çaldığı yanına kar. 1000katına çıkarsa 1000'de birine indirse inceleyen kurum yok vs. Oh ne ala.

Bizim SPK bile kardeşim hiçbir şekilde sizi koruyamam kendi riskiniz diyip kenara çekilmiş.

Tam kim kime dum duam ortamı. Hırsızların istediği ideal ortam.

Bizim manipülatörlere duyurulur ;)

Artık nerden ve ne zaman kimlerin üstüne malı bırakırlar bakalım.

Arada vurduk vurduk yoksa bilirsiniz buradaki forumlarda olan ağlama duvarlarını.
    Sıkıntı yok, bunları düşünerek girdim girerken. Riske ettiğim miktar sepetin çok ufak bir kısmıydı. Büyüdü gelişti %10'a vurdu ama ellemeyeceğim. Sonuna kadar gitsin.

Kimseye de 3500$'dan evi arabayı satıp girin diyerek tavsiye vermedim. Dünyanın en aptalca işi yani. %1, belki %2 riske edilebilir.

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Finansal sistem bir yerlerde her daim işleyecek.
    korede sorun olmaz
    hatta dünya iççin faydalı olur..
    ama
    holocaust ne demek ?
    spatula demek..
    fallout 5 live edition demek
    uludağ gazoz kapağı ekonomisi demek.

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Hayattaki tek pişmanlığım. bundan 7 sene evvel benim bilgisayarda 7500 , arkadaşınkinde de 8500 bitcoin vardı. Sonra hepsini benim wallet'a transfer ettik, 16.000 bitcoinin satış tuşuna bastım (0.1 usd/bitcoinden). O an cebimdeki 1000 usd'yi de arkadaşa versedim ve o 16.000 bitcoini oraya gömseydim, şimdi 56mUSD olacaktı.

Hala inanamıyorum. 200mTL ye yakın para, mevduata koysan vergisini düştükten sonra *günlük* 70kTL faiz getiriyor.

bitcoin demeyin bana........
    Sizin hikayeyi biliyorum ya çok hüzünlü.

Ama bu iş böyle yani. Ben de 2013'ten beri işin içindeyim. 200$'dan hatta 100$'dan alma fırsatım vardı almadım. Çünkü mantalite sizin bitcoinleri 0.1$'dan satmanıza benziyordu. Ufak bir meblağ karım olmuştu 1000$ kadar. O ara hepsini boşalttım bir daha da dedim gireni ****. Sonra geçen sene işte yeniden kaşıntı tuttu.

8. Şunu da hatırlatayım;

Bu iş patlamaz :D

Sayfa 279/1009 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •