Sayfa 92/470 İlkİlk ... 42829091929394102142192 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 729 - 736 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Deniz Roman yazmışsın , Elinde 1 lot hissen yok ama yaran büyük kalmış . Yalan dolan yazmışsın Ben onurlu bir mücadele verdiğimi düşünüyorum Evet hukuktan profesyonel olarak anlamadığım doğru anladığım kadar mücadele veriyorum ortak ve hissedar olarak Adalet bekliyoruz SPK , Bist ve Yargıdan ama sana birşey söyleyim mi burada ekmek yiyemedin faturayı bana yıkmaya çalışman etik değil deli kanlılığa hiç sığmaz Beni tanıyan tanıyor . Yazılacak çok şey varda bura yeri değil Deniz bey telefonum var sende ara derdin beymiş anlayalım

2.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Deniz Roman yazmışsın , Elinde 1 lot hissen yok ama yaran büyük kalmış . Yalan dolan yazmışsın Ben onurlu bir mücadele verdiğimi düşünüyorum Evet hukuktan profesyonel olarak anlamadığım doğru anladığım kadar mücadele veriyorum ortak ve hissedar olarak Adalet bekliyoruz SPK , Bist ve Yargıdan ama sana birşey söyleyim mi burada ekmek yiyemedin faturayı bana yıkmaya çalışman etik değil deli kanlılığa hiç sığmaz Beni tanıyan tanıyor . Yazılacak çok şey varda bura yeri değil Deniz bey telefonum var sende ara derdin beymiş anlayalım
    ne yazacaksan burda yaz. benim tüm yazdıklarım, ispat edilebilir durumda, canlı şahitler var.

29 ekim 2016 tarihli manüpilasyonunuzu burdaki herkes gördü. milyar dolarlık firma, genpower e ortak olacak yazmıştınız.

watsup faaliyetlerinin 25 tane şahidi var. ( üye sayısını sen yazmıştın)

ben sadece, seni yakından tanımak ve kim olduğunu öğrenmek istedim. neler yapabileceğini öğrenmek istedim.

yapabileceğin tek şey, havadan para kazanmak......

ben sana genpower ı nasıl batıracağını anlatsam, gider müjdat kardeşimden para ister, hisse satarsın.

ne zaman ortaya çıktın sen, ne zaman aşırı çaba göstermeye başladın ( sözde)?

tahta kapanınca......

ben hep burda yazıyodum, eski forumda yazıyodum.....

Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    ne yazacaksan burda yaz. benim tüm yazdıklarım, ispat edilebilir durumda, canlı şahitler var.

29 ekim 2016 tarihli manüpilasyonunuzu burdaki herkes gördü. milyar dolarlık firma, genpower e ortak olacak yazmıştınız.

watsup faaliyetlerinin 25 tane şahidi var. ( üye sayısını sen yazmıştın)

ben sadece, seni yakından tanımak ve kim olduğunu öğrenmek istedim. neler yapabileceğini öğrenmek istedim.

yapabileceğin tek şey, havadan para kazanmak......

ben sana genpower ı nasıl batıracağını anlatsam, gider müjdat kardeşimden para ister, hisse satarsın.

ne zaman ortaya çıktın sen, ne zaman aşırı çaba göstermeye başladın ( sözde)?

tahta kapanınca......

ben hep burda yazıyodum, eski forumda yazıyodum.....
    [IMG][/IMG]

gen gayri menkulun mal varlığı olduğuna dair dosya belgesidir...
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

Son düzenleme : Murat DOĞAN; 13-08-2017 saat: 01:17.

5. İSTANBULDA, leventte dünya göz hastanesi karşısında GEN PA VAR. o da sizin. GEN iş aile dizisi, zaten müjdat kardeşim ve hissedarlarını anlatıyo. isminin başında sonunda kıçında , GEN olan her şey sizin.

1- gen yatırımın, iştirakinin adı, gen gayrımenkul yatırım, ama listedeki emlaktan bir kaçı gen emlak adlı şirketin. kim olduğunu bilmiyorum.

2- genpower, dosyasına giren her emlak yada araç üzerinde haciz vardır. ancak alacaklıya borcunu ödersen, haciz kalkar.

3- görüldüğü üzere, fedakar ve cefakar müjdat kardeşim, gen power fabrikasını kurmak ve yaşatmak için şahsi malı üzerine kredi almış durumdadır ve kefalet vermiş vaziyettedir. o mallarda, borca karşılık uçup gidecektir.

daha önce demiştik zaten, hissedarlar , sermaye borcu kadarı ile mesuldür. müjdat ın şahsi malı, kefaletsiz durumda olsa, dosya ya girmez.

genpower borcu yüzünden, hissedarların malına el konacak olsa, hepinizin malı mülkü, tehlike altında olurdu.
    Son düzenleme : deniz4837; 13-08-2017 saat: 01:00.

yukarıda resimde gözüktüğü gibi şirketin mal varlıklarını göstermekte... 1 nolu sıradaki arsaların 4800 m2 si GWNPOWER AİTTİR... 10940 M2 OLAN ARSADA GEN EMLAK YATIRIMA AİTTİR OLDUĞU GÖSTERİLMEKTE... O ARSANIN HAVA ALANIN YAKININDA OLMASI ARSAYI FİYATLANDIRMAKTADIR. SAYI NURİ ÜNAL BEYLE O TARİHLERDE KONUŞUYORDUK MURATCIĞIM O BÖLGEDEKİ ARSALAR ÇOK KIYMETLİ DEDİ RAPORDAKİ VİLLALARDA KIYMETLİ YERLERDE DEDİ VE GEN EMLAK YATIRIMA AİT 1VE 9 NUMARALI MALLARIN DEĞERİNİN 30.000.000 YAKIN BİR FİYAT OLDUĞUNU ÖĞRENDİK BUNUDA BU ŞİRKETİN KIYMETLİ YATIRIMCILARI İLE PAYLAŞTIK. BU MU MANİPİASYON... BANA HAKSIZLIK EDİYORSUN YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME BENDEN ÖZÜRDİLEMENİ BEKLİYORUM... SAYGILAR

7.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    manüpilasyon Halka açık olan şirketin hisse senetlerinin SPK nın belirlemiş olduğu yasalara ve mevzuatlara uygunsuz olarak hareket ederek halka açık olan şirketin fiyatının - yada + bazında piyasayı etkilemek olduğunu siz benden daha iyi biliyorsunuz.. Ben o gün şirketi ziyaret ettiğimde 29 ekimde tüm iş yerleri tatildi orada sadece güvenlik görevlisi ve 2 tane yakın fabrikanın işçileriydi onlarla sohbet ettim. onlarda bana biz sabahları bu şirketin servisiyle geliyoruz şirketin mali yapısı bozulmuş şirketi GAMA HOLDİNGE devri söz konusu dedi... oradaki diğer işçide bunu onayladı. bende bunu hisse netteki arkadaşlarımla paylaştım. Bumu manüplasyon o gün bu hisseyi alan yada satanlar manüpilasyon yapmıştır sayın Deniz bendeğil... bunun kaydıda spk mevcuttur dilekçe yazarsanız. o günkü alan yada satanı size bildiriller benim günahımı alma... VE İFTİRA ATMA ONDAN BUNDAN DUYDUKLARINLA HAREKET ETME bana sor ben sana gerçeğini yazarım... bunuda herkes öğrenir...
    yalan yanlış bilgiler yayarak, sermaye piyasalarında işlem gören paylar üzerinde, hisse fiyatını etkilemek ve bundan kazanç sağlamak suçtur.

ne halt etmeye GAMA HOLDİNG in adını karıştırdın, senin yüzünden 70 kuruşa hisse senedi alanlar ne olacak peki.

8. Deniz bey peki benim 28.000lotumu kaçtan alırsınız?

Sayfa 92/470 İlkİlk ... 42829091929394102142192 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •