Sayfa 98/377 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon
Arama sonucu : 3015 madde; 777 - 784 arası.

Konu: SAYAS - SAY Yenilenebilir Enerji Ekipmanları San. ve Tic. A.Ş.

1. Vergi dairesine sunulan tabloda 295.000 lira kar açıklamış. Bu böyle ise konsolide tablo çok daha olumlu olur diye tahmin ediyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by duayen_borsacı Yazıyı Oku
    Vergi dairesine sunulan tabloda 295.000 lira kar açıklamış. Bu böyle ise konsolide tablo çok daha olumlu olur diye tahmin ediyorum.
    Plaka mobilya ve yurtdışı iştirakleri eklendiğinde konsolide tabloda daha iyi bir kar rakamı gelecektir diye düşünüyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by duayen_borsacı Yazıyı Oku
    Plaka mobilya ve yurtdışı iştirakleri eklendiğinde konsolide tabloda daha iyi bir kar rakamı gelecektir diye düşünüyorum.
    Zaten bu haberle 1.74'deki 35bin adet malı hemen çizdiler. Bugün sanki ralli yapan piyasada inadına aşağı vererek milletin psikolojisini bozmaya oynadılar.

4. Bu haber iyimiki en son zarar yazmış tı

5. En azından ortalama olan 1.75 te kapat

6.  Alıntı Originally Posted by duayen_borsacı Yazıyı Oku
    Vergi dairesine sunulan tabloda 295.000 lira kar açıklamış. Bu böyle ise konsolide tablo çok daha olumlu olur diye tahmin ediyorum.
    Yarına mi kaldı tepki...

7.  Alıntı Originally Posted by tarkan01 Yazıyı Oku
    Yarına mi kaldı tepki...
    konsolide tablolar için son tarih 21 Ağustos. O zamana kadar işin rengi belli olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    Şahsen bilançoda istese 3 aylıkta bile kar ederdi diye düşünüyorum. bana göre 6 aylıkta kar az yada çok gelecektir. yoksa burada ne işimiz var.. esas beklenti borsinin satışı, euronun yüksek seyri ile oradan 200 kuruş hbk kadar bir kar gelsinde 2 tl altında tutsun bu spek kagıdı, gider ellerinden öperim namıssızzzınn..

ytd.

Sayfa 98/377 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •