Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 396/1014 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    ahmetg gerçek trader her çiçekten bal alan arı gibidir bunu unutma.
    o kullandiginiz cumleyi ben hep soyle algilamistim

hani kazanova gibi her kadinla birlikte olan

yada

her firsati degerlendiren girisimci is adami gibi

Simdi bu mantikli gidersek makarnayla alakasi nedir? Yani herseyi ogrenmek babindami acaba?

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    SGK sistemine X yilindan itibaren girenler icin erken emeklilik imkansiz. 60 yada 65 yasa cekildi bile o yas

Erken emeklilik yalnizca zenginler icin gecerli. Zaten SGK dan emekli olmadan calismayi birakirsaniz saglik sigortasini cepten odemek zorunda kalacaksiniz. bir de bu masraf var bunu unutmayin

Bu arada benim emeklilik Ocak ayinda basliyor.....

Şimdi bir şey söyliycem, bir ay beynimize tecavuz edeceksin, arkadaşlar kusura bakmayın.

Kardeş, son yasa değişikliği ile gelirin ne olursa olsun 50 tl verince, devlet sana ve bakmakla yükümlü olduğum es ve çocuklarına sağlık hizmeti veriyor.

Yani, normal bir beyaz yakanın ayda 500 tl vererek aldığı hizmeti 50 tl karşılığında alıyor çakma emekli😄

Çakma emekli: SGK dan emekli olmasına yıllar olan, ama kafasında olayı bitirip emekli gibi yaşayan 40 larindaki vatandaş.

3.  Alıntı Originally Posted by ada Yazıyı Oku
    Sn .Cauti maalesef çocukların eğitimi konusunda sizin gibi düşünemiyorum.Hele de develet okullarının durumunu gördükten sonra.Çocuklar için yapılacak en iyi yatırımın iyi bir eğitim olacağını düşünenlerdenim.Mümkünse vizyonu olan dünya vatandaşı yetiştiren bir özel okulu her zaman tercih ederim şahsen.
    Herşey ölçülü olmalı...yıllık 15 bin tl vererek basit bir özel okul temel ihtiyacları karşılar..yıllık 50 bin tl vererek çocuğuna mükemmel bir gelecek satın aldığını düşünüyorsunuz yanılıyorsunuz bence...düzene kole yetiştiriyorsunuz sadece.

Ben 60 a kadar köle gibi çalışıp çocukları 12 sene boyunca 50 bin tl lik okula göndermektense, 40-50 yas arası emekli olup, çocuklarla bizzat ilgilenin derim...bana böylesi daha doğru geliyor..bir beyaz yaka icin özel okula en fazla 20 bin tl verilmeli bence.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Şimdi bir şey söyliycem, bir ay beynimize tecavuz edeceksin, arkadaşlar kusura bakmayın.

Kardeş, son yasa değişikliği ile gelirin ne olursa olsun 50 tl verince, devlet sana ve bakmakla yükümlü olduğum es ve çocuklarına sağlık hizmeti veriyor.

Yani, normal bir beyaz yakanın ayda 500 tl vererek aldığı hizmeti 50 tl karşılığında alıyor çakma emekli😄

Çakma emekli: SGK dan emekli olmasına yıllar olan, ama kafasında olayı bitirip emekli gibi yaşayan 40 larindaki vatandaş.
    super bunu bilmiyordum

bakayim bu benim nasil isime yarar onu arastirayim bi

Herşey ölçülü olmalı...yıllık 15 bin tl vererek basit bir özel okul temel ihtiyacları karşılar..yıllık 50 bin tl vererek çocuğuna mükemmel bir gelecek satın aldığını düşünüyorsunuz yanılıyorsunuz bence...düzene kole yetiştiriyorsunuz sadece.

Ben 60 a kadar köle gibi çalışıp çocukları 12 sene boyunca 50 bin tl lik okula göndermektense, 40-50 yas arası emekli olup, çocuklarla bizzat ilgilenin derim...bana böylesi daha doğru geliyor..bir beyaz yaka icin özel okula en fazla 20 bin tl verilmeli bence.
    Çocuklar da gayret sarfeder ise tam veya kısmi başarı burslarıyla aile bütçesine ve en önemlisi kendi eğitimleri için çok ciddi katkı yapabilirler.

6. Dudu Hocam, ozel mesaj kutunuza bakiniz.

Ahmetg Guest
    Şimdi bir şey söyliycem, bir ay beynimize tecavuz edeceksin,
    sen beni cok yanlis tanimissin

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

Yazdıklarınıza %100 katılıyorum.Bu yıl yaşadığımız bir olay özel bir kolejin seviye belirleme sınavına benim ufaklık girdi devlet okulunda olmasına rağmen 1000 kişi içinden ilk 50 ye girdi.Kolejin burs adı altında kayıt yapma teklifini görüştüğümüz rehber öğretmen sınava bir çok özel okuldan öğrencinin girdiğini devlet okulunda eğitim almasına rağmen sonucun iyi olduğunu bu başarıyı devam ettirdiği sürece koleje para vermenin saçmalık olduğunu söyledi

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 396/1014 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •