Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Şimdi bir şey söyliycem, bir ay beynimize tecavuz edeceksin, arkadaşlar kusura bakmayın.
Kardeş, son yasa değişikliği ile gelirin ne olursa olsun 50 tl verince, devlet sana ve bakmakla yükümlü olduğum es ve çocuklarına sağlık hizmeti veriyor.
Yani, normal bir beyaz yakanın ayda 500 tl vererek aldığı hizmeti 50 tl karşılığında alıyor çakma emekli😄
Çakma emekli: SGK dan emekli olmasına yıllar olan, ama kafasında olayı bitirip emekli gibi yaşayan 40 larindaki vatandaş.
Herşey ölçülü olmalı...yıllık 15 bin tl vererek basit bir özel okul temel ihtiyacları karşılar..yıllık 50 bin tl vererek çocuğuna mükemmel bir gelecek satın aldığını düşünüyorsunuz yanılıyorsunuz bence...düzene kole yetiştiriyorsunuz sadece.
Ben 60 a kadar köle gibi çalışıp çocukları 12 sene boyunca 50 bin tl lik okula göndermektense, 40-50 yas arası emekli olup, çocuklarla bizzat ilgilenin derim...bana böylesi daha doğru geliyor..bir beyaz yaka icin özel okula en fazla 20 bin tl verilmeli bence.
Dudu Hocam, ozel mesaj kutunuza bakiniz.
Yazdıklarınıza %100 katılıyorum.Bu yıl yaşadığımız bir olay özel bir kolejin seviye belirleme sınavına benim ufaklık girdi devlet okulunda olmasına rağmen 1000 kişi içinden ilk 50 ye girdi.Kolejin burs adı altında kayıt yapma teklifini görüştüğümüz rehber öğretmen sınava bir çok özel okuldan öğrencinin girdiğini devlet okulunda eğitim almasına rağmen sonucun iyi olduğunu bu başarıyı devam ettirdiği sürece koleje para vermenin saçmalık olduğunu söyledi
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri