evet dediğim hiç bir şey olmayacak mal alın ki bizim gibi açıkçılar HIZLA zengin olsun
borsanın mantığını anlayamamışsınız!
uzun vadeli yatırımcı olur kalırsınız 20 yıl
20 yıl sonra bakarsınız ki arsa alsanız daha karlı olmuşsunuz

sadece turprs ın grafiğine bakarak endeksin yönünü anlarsınız az çok

bakın PRKME demiştik 2 TL idi
5 i geçti satma vakti dedik 4 TL oldu

DOAS teknik alım noktası 8.82TL idi döndü kısa da para kazanmaya bakın haftalık %1-2 çok çok iyi kardır

sadece dün kü satışlarımı kapatmam 1 daire alır açıktaki topladım satacam şimdi yine

borsa sizin mantığa göre nasıl al sakla tut mu? peki kime satacaksınız? hiç ticart ile uğraştınız mı?
şuan size TR ye ithal edilebilecek mallar listesini verebilirim deli gibi kar marjı bırakır
şuan borsayı satmak için yer arayanlar o kadar GRAFİK eklememe rağmen o kadar teknik konuşmama rağmen halen cahil cühela UÇACAĞIZ kaçacağız yalanları söylüyorlar ancak beceremiyorlar
isterseniz aldığınız ÜCretin yarısını benimle paylaşın ben güzel yorumlar yaparım en azından mantıklı.ve bunları yazrken söz ben ERSOYDELTAyım diyeceğim bir süre sonra insanlar içlerindeki Açgözlülüğe mutlaka yenilecek
ÇOğu hedeflemeyin az kazanın ama kazanın yoksa 10yılınıza mal olur.
tanıdığım bir aile dostumuz 2006 2007 lerde bu tür söylentilere kapılıp yaklaşık 1 milyon u sıfır yaptı
işte piyasa böyle bir olgu donunuza kadar alır.
mantıklı düşünün HIRS yapmayın
#########
bugün kazanamazsanız en azından kaybetmezseniz fırsatlar devam eder ancak ondan kaybet bundan bitir bir bakarsınz yıllarınız GİTMİŞ
hayat kısa ########
aylık grafikler ekledim o kadar açın TOPİC lerdeki grafiklerime bakın 2019a kadar geçerli grafikler ekledim
#############
adamlar enayi mi derdi bizim bir ağbimiz ben daha 8 yaşındaydım ekonomi ile bu yaşta tanıştım
8 yaşında borsa sistemi tanışmış birisi küçük yaşta ticaret ile uğralmış ticaret erbabı demektir
bu işin okulunu 20sinde bitiren insanlardan ise işime eleman alacaksam tmeelden yetişmiş eleman tercih ederim
ne insanlar tanıdım trilonlar batırmış neden peki HIRS mı GAZ mı?
yoksa yorumları okuyup rehavete mi kapılmış?

Sağlık gidiyor uzun Grafiklere bir bakın bakalım kaç yıl geçmiş hayatınızdan 20 yıl gider
############
DAX,SP500,her borsa zirvede en son ralli 2010 yılında başlayan sebebi yoktu her ekonomist bunu birşeye bağladı ancak gerçek yalan
gerçek sistemin artık inanılmayacak kadar YAPAY olması
yurtdışında artık insanlar PARA ya inanmıyor herkesin evinde kasasında ALTIN zulası mevcut.PArasal sistemin çöküşü yakın
############
yıl 2011 youtube da bir video izledim o yıldan bu yana tahminlerim için youtube videolarını mutlaka izlerim.
o video ne diyor du? bir şirketin birden fazla boeing uçağı düşecekti bu firma malezya idi o yıldan bu yana
tatile gelirken aracımla geliyorum yazları.herşey çok basit teknolojik olarak
adamlar Deprem bile üretebiliyor.
############
bu yüzden kazancınızı çöpe atmayın emin olun buradan ne kadar yüksek olduğumuz konusunda uyarıyorsam
zamanı geldiğinde ne zaman ki televizyon kriz var dediğinde size buradan hadi mal alalım diye yorumlara başlayacam
mümkün olursa tabii,halen hayatta ve yaşıyorsam
############
bırakın piyasa zorlansın size satmak için ne kdar çıkartacaklar reklam olsun diye ? veya birbirleri ile savaşacaklar.
vatandaş bu sürede uzak olmalı
#######

bakın bir çok hisse özellikle vatandaşın eline Verilen hisseler en çok kayıpları yaşayan hisseler.
#######
OZKGY mesela iyi pazarlandı en çok düşenler arasında 2,3 teknik destek altına gelirse 2TL
DENGE teknik alım noktasına geldi
bunların yanında birkaç hisse ise halen SAT sinyali üretiyor
bankalar zaten taşındıkça şuan piyasayı kim taşıyorsa onların ellerini faiz ile yakıyor ancak banka hissesi almadan olmuyor
sen alıyorsun 200bin TL lik mal ben alırım 10milyon 20 milyon o yüzden bizim banka ve endeks hissesi dışına çıkmamız çok zor.
#################
birisi de diyor ki bu adamın dedikleri olmayacak neye göre söylüyorsun koy iki grafik görelim benim grafiklerim kaç tane eklenmiş açıp bakar vatandaş 3 tane topic üzerindeki ve diğer sayfalara eklediğim grafiklere bir bakın bakalım