Hee hisseyi satcan ölcen yani [emoji7] simdi rahatladım bak hacı abi [emoji4]
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hee hisseyi satcan ölcen yani [emoji7] simdi rahatladım bak hacı abi [emoji4]
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR
1.18e kadar yolun var gel hele gel
Aşağıda PRİAPUSU HAzır tutuyorum sana bereket tanrısı seni mutlu edecek
Seni sayın Manipülatör
Üstadım bakalim bugun donus yasicakmiyiz?
üstadlık işi yukarıdaki amcaların işi.Beni aşar.3500 lot mal için burada ama merak etmesin bende hiç BSOKE yok.BATI çim kalanları ne kadar ucuza alsa benim o kadar işime gelir.Ama yazılanlar yenilir yutulur cinsten değil el insaf.
Vatandaş türkçesi BATIÇİM bu bedelli işinden yıl sonuna kadar 50-60 mln tl zarar edecek diyor.Ödenmiş sermaye zaten 80.Ben dahasını yazayım eğer bu zarar edilecekse bedelli yapılmayıp bankalara bol bol faizler ödense daha iyiydi.![]()
S.a arkadaşlar temel analizden anlayan arkadaşlara bir kaç soru sormak istiyorum. Yatırım tamamlandıktan sonra yeni fabrikanın bilançoya defter değeri olarak nasıl yansır? Fabrika tam kapasite çalışınca 1 Milyar TL ciro dan bahsediliyor. Bu mümkün mü acaba? 1 Milyar Ciro yapan bu şirket ne kadar net kar' a ulaşabilir? 2-3 yıl sonra yıllık 100 Milyona yakın kar lar görebilir miyiz? Bu durumda temettülerimiz nasıl olur acaba?
Bence hissenin şuan ki fiyatı yerine gelecekteki fiyatı, kar'ı, ve potansiyel temettüsünü konuşmak daha mantıklı geliyor.
Herkese selam ve saygılar.
Bi salı olsun bakalim
1.82 geldik
Yer İmleri