mantığın bittiği yer:HIRS ve güvenin tavan olduğu yer Warren buffet ne demiş:rehavetin olduğu piyasanın aldığı Yerde satacaksın sizin bu mantıklarınız sayesinde bizler kazandık 106bin dediniz tuttu.neden ve nasıl anlamadım ancak sizin yorumlardan sonra herifler size inat piyasayı alıyor ertesi gün kucağa veriyor.106bin üstünü hiç beklemiyordum son eklediğiniz detaylı grafikten anladım ki herifler o seviyeleri geçmiş göstermek için almışlar alıp-vermişler.umarım dediğiniz şelale düşüşünün başlaması bu hafta olmaz vatandaş milyonlarca TRY gömmüş 140bin bekliyor televizyonlardan izledikleri gibi ancak bilmiyorlarki Trend bizleri gösterdiğiniz 91000 seviyesinin aşağısına taşıyacak.Çok teşekkürler yazılar olmasa kör kalırdık televizyonların bizlerden gizlediklerini unutturduklarını hatırlattınız daima ancak bunları yaptığınız birileri sizi karalamaya çalıştı iyide devaplarını aldılar sizden çünkü yazdığınızgibi "yazdıklarının altları boş" sizinkiler grafikli anlatımlı neden ve sonuç ilişkisi bakımından detaylı anlatılmış.umarım yazılarınız sürecektir.çok şey kattınız bizlere bir kaç tanesini borsa defterime Altın herflerle yazdım,etraflarını defalarca kare içine aldım farklı renkli kalemlerle.dediğiniz gibi çalışma odasına da duvarlara bilinçli sözlerinizi geniş ölçek printerdan çıktı grafikleri asıp daima takıldığımda veya bilincimizi yitirmemizi sağladıklarında yol gösterecek bir işaret olacak.çok teşekkür bugün elde ne var ne yoksa boşalttım yarın en ufak bir çıkışta bende açığa satım deneyip eylül ayının sonunu beklemeye başlarım,veya dediğiniz gibi 91000seviyesi yüksek ihtimal bayramdan önce görülebilir çünkü kimse o kadr uzun tatile hisse ile girmez bizim ülkemizde.