þuan için herþeyin olabilitesi var!!
ben hiç bir zaman þurasý þu seviye yazmýþmýyým bir okuyun? hep alt seviye üst seviye görülürse bu þekilde uzun vadeyi etkilier yazmýþým.
internette forumlarda piyasý üdþürmek için 2016 yýlý için ...... ... ... ... yapýlabilir deniliyordu mal sattrmak için kullanacak denilmiyor muydu? 2015 yýlýndaki yazýlarda kaçýmýz bu yazýlanlarda inandýk?
KAÇIMIZ Amerikanýn afyon pazarýný ele geçirmek için eski dostu afganistaný yerle bir edeceðine 1990lardaki Ram bo filmlerini izlerken inanýrdýk?
veya KAÇ tanemiz 2001 yýlýnda DOLARýn bir anda 60kuruþtan gecede 1,3 TL olacaðýna inanýrdýk?
veya kaç tanemiz 2008 yýlýnda 20500 endekse sadece 6-7 ayda ineceðimize inanýrdýk?
ben 2008 i yazmadým ama söyledim.21000 endeks al dedim .kanma medyaya dedim çevreme.
þuan çok kritik bir nokta grafikler ne veriyor ? kýsa da 6*7 ayda çok sert düþüþ veriyor.
ben bu resme de inanmýyorum ve anlýyorum ki bu HABERLER sadece VATANDAÞA hisse pazarlamak için
:

birde borsa dergileri var ki 18-19 yaþlarýndaki yeni yetmeleri ancak kandýrýrlar o dergilerle.
BORSA GEÇMÝÞE bakýp YATIRIM yapmak deðildir PD/DD oranýna BAKIP yatýrým yaparsýnýz size o PD/DD yi bir tarafýnýzdan kan alýrcasýna yedirrler
diðer tarafta PD/DD 8 misli pahalý hisse vardýr DÝplerdedir bir bakarsýnýz 3 yýl -5 yýl sonra %5000 getirmiþ sizin gördüðünüz o pahalý PD/DD oranlarý artýk ucuz olmuþ SÝZ alýrsýnz bir bakarsýnýz yine bir tarafýnýzdan Kan alýrcasýna O ucuz PD/dd oraný yine pahalý olmuþ yine bir 5 YIL kaybetmiþsiniz.
############
ben kesinlikle SERT bir krizbekliyorum kim ne derse desin kim ne kadar KARALAMAK için UÐRAÞSIN veya kimler hiçbir VERÝye dayanmayan tahminler yaparsa yapsýn benim görüþüm NET.
ancak siz yinede GRAFÝKLERÝ inceleyip öyle karar verin ister size PAZARLAYANLARI 70bin den ALIP size 110 000 den satmak isteyenleri dinleyin isterseniz size gerçekleri gösterip KADEMELÝ iþlem yapmayý ve ALGORÝTMa yanýltmayý gösterenleri dinleyin.veya adamlar ýhazýr yükseltmiþken ellerine Vermeyi göstrenleri dinleyin veya adamlar HAZIR yükseltmiþken size GELÝN eLÝNÝZE alýn diyenleri dinleyin karar sizin.
koskoca gazete yukarda resmen PAZARLAMIÞ MI pAZARLAmaMIÞ mý onun KARARINI siz verin iki üç gün sonra veya BÝR KAÇ ay sonra ÇIKAR ayný gazete
tekzip yani özür dileriz yanlýþlýk olmuþ derse ÞAÞIRMAM.
ben NET beklentimi bile söylemiyorum adamlar vatandaþa pazarlama yapýyor ben diyorum ki evet 76000-65000 bandý dip oluþturabilir ancak diyorum ki döviz kurlarý ve Faizlerde önemli diyorum bir yandan %15 faiz ile vATANDAÞ mý taþýsýn eline alýp malý yoksa her kim aldýysa onun eline býrakalým onlar mý taþýsýn neden birileri VATANDAÞIN SHORT açmayý öðrenmesinden BU KADAR RAHATSIZ? veya NEDEN birileri vatandaþýn elindekini taþýyanlarýn eline vermesinden rahatsIZ?
bu SORULARI DÜÞÜNMENÝZÝ GELÝÞTÝRMEK ÝÇN DÜÞÜNÜN ÖNCE SONRA GELÝN 162.mesaj ve devamýndaki grafikleri telefonunuza indirin gelecekte
ÝHTÝYACINIZ olacak
#########
BEN somut veriler görmeden yukarý gidiþ ön görmüyorum ancak birilerinin AÐIZLARI sulanýr
SOMUT veriler nedir?
#1 dövizde gerçek deðerlere yaklaþma kýsacasý STerlin-euro-CHF-ve DOLARDA yukarý %15 týmanma
#2 Banka faizlerinde %14,5 -%15 lerden %9 ve altýna iniþ.
#3 bankalarýn gerçek bilançolarýný kalem kalem paylaþmalarý karlarýndan þÝÞÝRME olup olmadýðýnýn ANLAÞILMASI
#4 teknik grafiklerde teknik ana desteklere kadar geri çekilme 84000 bandýna dokunma.
tüm bunlar olmaazsa ve bir ani ralli olursa düm dünya borsalarý bu kadar þiþkin olduðu zamanda mutlaka bir OYUN vardýr sistemin arkasýnda.
########
Bana burada yazan her kiþiye yazýllara güvenmeyin ancak somut ve soyut AKIL verici tüm yazýlarý okuyun zaten içinzdeki ses sizi doðruya sürükler.
######
daha ne anlatayým 16 farklý grafik ile Xu100 analizi yaptým mý? mesaj 162 sonrasýnda
10 farklý DÖVÝZ çiftleri ile hangi para biriminin geleceðinin parlak olduðunu gösterdim mi?
daha ne yapayým? hiç bir somut veriye dayanmayan FAKE haber mi yapayým gazeteye ilan verip.?
######
þuan KIVRANIYORLAR saldýrýyorlar vatandaþ almayýp aksine birde SHORT açarsa diye korkuyorlar tüm güçleri ile saldýrsalar nereye kadar ÇIKARTABÝLÝRLER o civarlarda zaten bilinçli vatandaþ ekstra kenardakileri ile yine SHORT açacaklar köþeye SIKIÞTILAR iyice
######
%15 banka faizi ve VIOP %15 faizi ile afedersiniz hisse taþýmak için alnýmýzda kýrmýzý harflerle bir mecazi kelime yazmasý gerekir.
######
vatandaþ GARÝBÝM ne yapsýn Eline dergi-gazete alsa Ya KONUT pazarlýyorlar ya OTOMOBÝL veya TEKSTÝL veya elektronik yada HÝSSE_? ben hiç bugüne kadar vatandaþa "SHÞÞTT evinde otur para harcama doðal beslen bisiklet kullan diyen " televizyon dergi gazete görmedim. siz GÖrdünüz mü? kiþiler gördüm sadece o kiþilerin ÝTÝBARLARINI ZEDELEMEK ÝÇÝNDE haklarýnda Haberler yapýldý örnek ünlü prof.c.K. gibi þimdi ablanýn yýllar önce söyledikleri YABANCI prof.lar söyleyince inanýlýr oluyor.
neden Allahýn ecnebisi girsin diye TARÝH kitaplarýna
######
Parasal sistem sizi içine çekmezse sistemin kölesi olmazsanýz ne borsalar ARTAR ne konut sektörü artar ne tekstil sektörü artar
######
düþünün harcamýyorsunuz kime SATACAKLAR?
güney kore örneði verdim yukarýda? oradan konut alýyorsun 100bin dolar aylýk kirasý 1500dolar.
bzden konut alýyorsun 130bin dolar aylýk kirasý 400dolar semtine göre .
daha ne anlatayým yunanistan diye yazmýþ biriside onu da araþtýrdým neden yunanistanda konut yatýrýmý mantýklý diye buldum cevabý
######
bu hafta 2 kez GAP li açsak keþke burayý okuyan vatandaþ sayýsý bakýn nasýl Artýyor
2015 yýlýnda KAREL çok gidecek deniliyordu örnek olarak anlatýyorum takipçi sayýsýna bakýyordum 2-3 belki belki 5 ti
o zamanlar KAREL toplanýyordu mesela fiyat 1,3 TL 1,6 arasýydý benim de ondan iyi kazandýðým kesin. erken çýktýk orasý ayrý takipçi ÇOKSA Ben kaçarým arkadaþ beklemem.
þimdi FÝYAT 6 TL proje geliþtirecek deniliyor TAKÝPÇÝ sayýsý 19-30-belki deðiþiyor.
iþte vatandaþ zihniyeti BUDUR.
######
profesörün birisi yýllar önce çok güzel bir yazý yazmýþtý:Cep telefonlarýný kimse almazsa Devletler alýp vatandaþa kullanmasý için VERECEK üstüne bir de kullanmasý için PARA ödeyecek diye . bir okuyun bir ara bulursanýz.
######
herþey çipli artýk birileri insanlýktan çok fena korkuyor nedense artýk
######
23 eylül þifresi çýktý birde yeni fenomen bakalým neler olacak o tarihten sonra bende MERAK içindeyim. o konuda bir bilgim yok
######
Yer Ýmleri