Sayfa 70/618 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
Arama sonucu : 4939 madde; 553 - 560 arası.

Konu: İDEAL veri terminalinde /Sistem/İndikatör/Robot

1. 17.8.2017 14:18:58
    Dizin aralık dışındaydı. Negatif bir değer olmamalı ve koleksiyonun boyutundan daha küçük olmalıdır.
    Parametre adı: index

Sistem tanımlarında kaydet e basınca bu çıkıyor, ne anlama geliyor yardımcı olabilir misiniz, teşekkürler

2.  Alıntı Originally Posted by MBaybars Yazıyı Oku
    17.8.2017 14:18:58
    Dizin aralık dışındaydı. Negatif bir değer olmamalı ve koleksiyonun boyutundan daha küçük olmalıdır.
    Parametre adı: index

Sistem tanımlarında kaydet e basınca bu çıkıyor, ne anlama geliyor yardımcı olabilir misiniz, teşekkürler
    ilk aklıma gelen döngüde int i=1 yazıp aşağıda i-2 ve daha büyük değer kullanmış olabileceğiniz. başka sebepleri de olabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    afyonkarahisar
    Gönderi
    794
    arkadaşlar merhaba

aşagıdaki matriks formulleri
    haamile boğa ve ayı formasyon formulleri galiba
    bu formulleri ideal de çevirebilecek arkadaş olursa çok seviniriz

Hamile boğa

valuewhen(1,REF(O,-1)>REF(C,-1) AND C<REF(O,-1) AND O>REF(C,-1) AND H<REF(H,-1) AND L>REF(L,-1),(REF(O,-1)+REF(C,-1))/2);
    valuewhen(1,REF(O,-1)>REF(C,-1) AND C<REF(O,-1) AND O>REF(C,-1) AND H<REF(H,-1) AND L>REF(L,-1),REF(L,-1))

Hamile Ayı
    valuewhen(1,REF(O,-1) <REF(C,-1) AND O<REF(C,-1) AND C>REF(O,-1) AND H<REF(H,-1) AND L>REF(L,-1),(REF(O,-1)+REF(C,-1))/2);
    valuewhen(1,REF(O,-1) <REF(C,-1) AND O<REF(C,-1) AND C>REF(O,-1) AND H<REF(H,-1) AND L>REF(L,-1),REF(H,-1))

4. Sayın erdalacıkgoz1 bende vakti zamanında çok kafa yordum o işe aracı kurumlardan emrin gerçekleşip gerçekleşmediği bilgisi geç düştüğünden ekrana sistem donguye giriyor afallıyor farkındayım bilmiyorum 1 senede ne değişti bilemiyorum olmuyordu o iş
    Zaten artık aynı heyecana sahip değilim pes ettim benim anlattığım başka birşey şu an bugün test ettim 200 puan aldım al ve sat her 2 side şartlı emir ile oldu çunku nereye basacağını biliyordum tepkisinide hesap etmiştim sistem işledi bu arada izsuren karal vs. Yapabilmiş olsaydım 450-500 puan alırdım

5.  Alıntı Originally Posted by MBaybars Yazıyı Oku
    Merhaba

İdealde DI Osilatörünün formulunu benim için yazabilir misiniz?

DIminus ve DI plus hazır olarak var ama spread i yani osilatörü yok ,

Çok makbule geçer, teşekkürler
    Hedefin yok ise yardım edecek rüzgarı bulamazsın.

6.  Alıntı Originally Posted by KOSA Yazıyı Oku
    Sn Kosa'nın belirttiği kod parçası doğru olmakla birlikte DIS tek satırla elde edilebilir. Şu şekilde:

Kod:
    var DIS = Sistem.ListeFark(DP, DM);

7.  Alıntı Originally Posted by gencparaci Yazıyı Oku
    Sayın erdalacıkgoz1 bende vakti zamanında çok kafa yordum o işe aracı kurumlardan emrin gerçekleşip gerçekleşmediği bilgisi geç düştüğünden ekrana sistem donguye giriyor afallıyor farkındayım bilmiyorum 1 senede ne değişti bilemiyorum olmuyordu o iş
    Zaten artık aynı heyecana sahip değilim pes ettim benim anlattığım başka birşey şu an bugün test ettim 200 puan aldım al ve sat her 2 side şartlı emir ile oldu çunku nereye basacağını biliyordum tepkisinide hesap etmiştim sistem işledi bu arada izsuren karal vs. Yapabilmiş olsaydım 450-500 puan alırdım
    Manuelmi takilion
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

8.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Manuelmi takilion

Evet manuel

Sayfa 70/618 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz