Sayfa 389/967 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

maden enerji hisseleri satışa geçti. endekste aşağı dalga gelebilir.
    siz siz olun sakın beni dinlemeyin. bildiğinizi yapın.

2.  Alıntı Originally Posted by slm333 Yazıyı Oku
    ne oldu ortak yataş ları sattınızmı. iki günlük satışlar sizinmi
    Yatas'ta da yuklu bekliyorum. Bir kismini satip Kelebek aldim bugun. Mobilya sektorune guveniyorum. Kelebek'in su anki bilanco ederi benim hesaplamalarima gore en az 5TL, Yatas ise 20TL. Iki sirket de magaza acmaya hizli sekilde devam ediyor. Daha gidecek cok yollari var, ornek vermek gerekirse Istikbal'in 1000e yakin magazasi var, benzer sekilde Bellona'nin da 1000 tane magazasi var. Benzer sektordeki Arcelik'in 2500 kadar, Vestel'in 1500 kadar magazasi var. Dotgta&Kelebek'in ise daha yeni magaza sayisi 353 oldu. Neden Bellona ve Istikbal gibi 1000er magazasi olmasin, yurtdisinda subelesme ise olayin bonusu. Istikbal ve Bellona'nin 450milyon$ ihracati vardi.

3. Devre kesici gelir mı?

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Murat1574 Yazıyı Oku
    Devre kesici gelir mı?

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    beklediğim anı yaşıyorum şu an biraz daha takip edeceğim. devre kesici madencilere geldi. devam ederse endeks biraz daha aşağı gider. o zmaan anlarız hanyayı konyayı. şu anda bence sağlam duruyor.

5.  Alıntı Originally Posted by borsaci34 Yazıyı Oku
    Yatas'ta da yuklu bekliyorum. Bir kismini satip Kelebek aldim bugun. Mobilya sektorune guveniyorum. Kelebek'in su anki bilanco ederi benim hesaplamalarima gore en az 5TL, Yatas ise 20TL. Iki sirket de magaza acmaya hizli sekilde devam ediyor. Daha gidecek cok yollari var, ornek vermek gerekirse Istikbal'in 1000e yakin magazasi var, benzer sekilde Bellona'nin da 1000 tane magazasi var. Benzer sektordeki Arcelik'in 2500 kadar, Vestel'in 1500 kadar magazasi var. Dotgta&Kelebek'in ise daha yeni magaza sayisi 353 oldu. Neden Bellona ve Istikbal gibi 1000er magazasi olmasin, yurtdisinda subelesme ise olayin bonusu. Istikbal ve Bellona'nin 450milyon$ ihracati vardi.
    Güzel tespit bende 3.çeyreğe doğru 5 üzeri beklerim...

bi tarafım yese, kozaa,prkme, ipeke ye gireceğim. 10 dk da ya zararı çıkarırım ya 2 ye katlarım

7. Bir hisse hiç mi tepki vermez ? İlk defa böyle bir hisseye denk geldim.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Lazmaniaq Yazıyı Oku
    Bir hisse hiç mi tepki vermez ? İlk defa böyle bir hisseye denk geldim.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    emin ol şu anda tepki veriyor. yoksa -%5 yaptıydı. endeks -1 iken de devre kesiliyor normalde. yani gayet tepkili şu an.

Sayfa 389/967 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •