Sayfa 12/19 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
Arama sonucu : 151 madde; 89 - 96 arası.

Konu: Hisse takip..

KRDMD.. dirençler 2.32__2.35___ 2.37
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

p.tesi blançoların son günü. dolayısıyla blanço beklentisi olan hisselerin beklenti alındı mantığı ile satışa geçebileceklerini düşünerek bir süre hisse tesbit olayına ara vermenin mantıklı olacağını düşündüm.. herkese bol şanslar..

sabah yine karışık kuruşuk bi payasa ile güne başlarıız ve bende blançoları görmeden satacaklarına inanmamağa başladım çünki blançosu açıklanmamış baya bi baba hisse duruyor..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

ZOREN.. bu kağıdın 51 direnci var diye kaç defa yazdık. sonunda sizde unuttunuz bende oda fırsat bilip aradan kaymış

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ZOREN.. bu kağıdın 51 direnci var diye kaç defa yazdık. sonunda sizde unuttunuz bende oda fırsat bilip aradan kaymış
    kağıt yazmağa ara verecem dedim ama bunuda böyle görünce yine dayanamadımbu ne hacim hiçmi aç kalmadınız mübarekler kağıdın önünde 1.60 ve 1.66 direnç ..ekmek yedirir ancak destek 51 oldu. cesaretiniz varsa iyi takip edip iyi oynamak lazım..

hani bi söz vardır el elin eşeğini türkü çalarak arar diye benimkiside aynen öyle oldu. yanıldığımı sandığınız kağıtlarda varya.. maalesef hesabı açmağa üşendiğim için mynet ten bakmıştım hepsi yanlışmış bahane üretiyor derler diye bişeyde diyemedim ama bu defa hesaptan baktım

7. Selamun aleyküm ...

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Selamun aleyküm ...

alyküm selam. aslında bozulurda öyle bişey değil..

Sayfa 12/19 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •