Sayfa 784/1200 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794834884 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 6,265 - 6,272 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by Goodbye Yazıyı Oku
    Ben dile getirmistim.Halen olumlu taraftayim o kagitta.Bist sert dusus yapmasaydi durum farkli olurdu.Yinede iyi dayandi, diger hisselere nazaran.
    Hocam kötü anlamda söylemedim . Bnm de takibimde de alım noktası olarak yada daha düşüş nereye kadar sürer bu hissede hedef 20 li fiyatlar mıdır gbi sorular kafamda. Urfa'da yatırımı var .Norveç varlık fonu alım yapmış . Temettü dağıtıyor vssss

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Endekse meydan okuyan tek hisse olarak kartonu gördüm.hissenin fiyatı da yüksek olunca kimse yaklaşamiyor.

Alıntı Originally Posted by mapfree Yazıyı Oku
    Hocam kötü anlamda söylemedim . Bnm de takibimde de alım noktası olarak yada daha düşüş nereye kadar sürer bu hissede hedef 20 li fiyatlar mıdır gbi sorular kafamda. Urfa'da yatırımı var .Norveç varlık fonu alım yapmış . Temettü dağıtıyor vssss

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fiyat vermk yanlis olur.Yilin 2. yarisi ufak bir soru isareti ile diyeyim, o dediginiz rakam'a gelebilir.PNSUT oyle siradan bir sirket degil.Su an baska hisselerdeyim, oncelik o tarafta, ancak zamani geldiginde ve seviyeler halen 14,xx gibi olsa, portfoyum'e ilave ederim.Eylulde bist'i degerlendirmek gerekir.
    YTD

4. Şükür Zoren

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Endekse meydan okuyan tek hisse olarak kartonu gördüm.hissenin fiyatı da yüksek olunca kimse yaklaşamiyor.
    TKFEN 'e de bir bakin isterseniz

Hep zirveye kosmus olan Bist icin teknik okumak nafile bence.
    Daha cok konjonktur'e ve finansal verilere bakmaliyiz.Bist'i frenleyen 2 onemli unsur var, yani 110 K gecemememiz.
    1 Kisa vade sirket borclari artmis
    2 Cari acik azda olsa yukselerek devam ediyor.
    Bu 2 konu ozellikle daha fazla yabancinin ragbet etmesini engelleyebilir.Hatta yerliyide.Herkes olumlu dusunmek zorunda degil.
    Muhalefet edenler hep olacaktir.Bunlara ayuda diyemeyiz.Dususun asagi yukari son noktasina geldigimiz kanaatindeyim.
    Simdi tekrar nakislayarak devam.Cok pis doktuler ky'yi.Bu ekonomistler ne ise yarar bu devirde hec anlamadim.Uleyn aylik 100 bin kaat kazananiniz var...Cikisi costurarak alkisliyorsunda, duserken niye sesin cikmiyor
    YTD

Zoren al ucur dose analizimdeki.

Ucur baslamis. )

Gecmis grafikleri alintilayip bakmak lazim.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

8.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Zoren al ucur dose analizimdeki.

Ucur baslamis. )

Gecmis grafikleri alintilayip bakmak lazim.
    2,2 leri görür mü sizce ?

sermaye artırımından önce almıştım bi ara bezdirmişti ama şimdi meyvesini yeme vakti

Sayfa 784/1200 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794834884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •