Sayfa 62/1049 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 489 - 496 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1. kaldıraçlı btcusd işlem yapan var mı?
    ↬ düɴyα'yα ɴe yαpмαĸ ιѕтedιğιɴιzι ѕöyleyιɴ, αмα öɴce yαpıɴ. ↫

2. Bcashleri 210 dolar mı ne iken (yani tam dipten) sattım bitcoin'e çevirdim.

Anarşist damarım yüzünden para kaybettim.

Tam bir anarşist olarak doğan bitcoin'in kapitalistlere karşı kaybetmesi kimseyi şaşırtmaz.

3. Partick bey siz nerden Bcash aldiniz.. Benim alis yaptigim yer daha bize vaad edilen bcash leri vermedigi icin halen beklemedegiz... biliyorsunuzki 1.08. elinde BTC olan herkese Bcash verilecekti, gerci buda sizin nerden BTC aldiginiza bagli idi..Mesale Coinbase de verme karar aldi ama onlar taa sene sonunda verecek musterilerine...

4.  Alıntı Originally Posted by almann Yazıyı Oku
    Partick bey siz nerden Bcash aldiniz.. Benim alis yaptigim yer daha bize vaad edilen bcash leri vermedigi icin halen beklemedegiz... biliyorsunuzki 1.08. elinde BTC olan herkese Bcash verilecekti, gerci buda sizin nerden BTC aldiginiza bagli idi..Mesale Coinbase de verme karar aldi ama onlar taa sene sonunda verecek musterilerine...
    Ben almadım. Splitle bedava geldi elimde bitcoin olduğu için.

Bitcoin'leri exchange'de değil PC'de tutarım her daim, dolayısı ile exchange'lerin eline bakmadan bcash'lerimi kendim extract ettim. Bitcoin ile alakalı her yerde bas bas bağırdılar split öncesi bitcoin'lerinizi exchangelerden çekin diye, bcashlerinize el konabilir diy...

5. Bilgim var yalniz elimde yuksek meblada btc olmadi icin ihtiyac duymamistim.

Sent from my iPhone using hisse.net

6. Bizim paribu da tutuyormus.

Istediginde gonderebiliyorsun.

Cok iplemedik.
    Yok olur diye hanimla.

Duruyor.

Da deli gibi artti.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin-cash/

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. ↬ düɴyα'yα ɴe yαpмαĸ ιѕтedιğιɴιzι ѕöyleyιɴ, αмα öɴce yαpıɴ. ↫

Sayfa 62/1049 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •