Sayfa 309/1009 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by lowdown Yazıyı Oku
    Bu fonksiyon sonucu hangi zamanı veya aralığını yatayda işaret ediyor.
    Fonksiyon tüm zaman aralığını sembolik bir parabolik fonksiyona çeviriyor. Siz istediğiniz aralıktaki turevini hesaplayabiliryorsunuz
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Grafikten matematiksel olarak gördüğüm bir gerçek var, sert yükselişlerden sonraki yatay sürecin zamanı sert yükselişin 1. türevi ile orantılı. Tüm sert yükselişler bunu teyid ediyor. Ocak ayındaki yükselişin türevi (eğimi) de nispi olarak yüksek. Aslında sert yükselişlerin 2. türevlerinin de matematiksel olarak incelendiğinde bir veriye işaret ettiği görülüyor, Daha önce de buna dikkat çekmiştim eğer bu detayı inceleme şansı bulan varsa tartışmak isterim.
    Fikir için teşekkürler, boş zamanımda ben de bir çalışayım bunun üzerinde. Forumda o kadar boş beleş muhabbet dönüyor ki arada faydalı olabilecek bu tarz yorum veya bilgiler de kaynıyor gidiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Fikir için teşekkürler, boş zamanımda ben de bir çalışayım bunun üzerinde. Forumda o kadar boş beleş muhabbet dönüyor ki arada faydalı olabilecek bu tarz yorum veya bilgiler de kaynıyor gidiyor.
    doların belini kırdılar malesef.....Mevduat en mantıklısı..bende ciddi yükseliş bekliyordum ama olmadı....
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    doların belini kırdılar malesef.....Mevduat en mantıklısı..bende ciddi yükseliş bekliyordum ama olmadı....
    bu sözler 2013 ten beri bu forumda tekrarlanır,algı ne zaman oturursa o zaman dolar yukarı hareketine başlar. şu eski başlığı okuyun,

http://www.hisse.net/forum/showthrea...5471&page=1156

ne demiş,
    Pythagoras 08-06-2016, 16:00
    Rus Rublesi ve Brezilya Realini izleyin..

Hedef 2.75.. daha sonrada 2.60..

Kolay mı değil, ama imkansız da değil..
    neyse tabanı 2,60 değil ama 0,90 sapmayla 3,5 yaptılar,eh o kadar hata da olur dimi hahaha

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bu sözler 2013 ten beri bu forumda tekrarlanır,algı ne zaman oturursa o zaman dolar yukarı hareketine başlar. şu eski başlığı okuyun,

http://www.hisse.net/forum/showthrea...5471&page=1156

ne demiş,

neyse tabanı 2,60 değil ama 0,90 sapmayla 3,5 yaptılar,eh o kadar hata da olur dimi hahaha
    katılıyorum ama bu kadar dolarda olan ky varken yükseltmeleri zor....biraz daha sürecek gibi..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    katılıyorum ama bu kadar dolarda olan ky varken yükseltmeleri zor....biraz daha sürecek gibi..
    farketmez toplamaya devam,madem doları bu seviyede tutmak istiyorlar bizde toplarız,çok sağolsunlar. Bunlar küçük akıllarıyla sözde bıktırıp sattıracaklar ama planlar ters tepti bu sefer, halk alıma devam ediyor satan yok. Bunun nedenide aşırı güvensizlik, hukukun olmadığı yerde güven olmaz.

7.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    farketmez toplamaya devam,madem doları bu seviyede tutmak istiyorlar bizde toplarız,çok sağolsunlar. Bunlar küçük akıllarıyla sözde bıktırıp sattıracaklar ama planlar ters tepti bu sefer, halk alıma devam ediyor satan yok. Bunun nedenide aşırı güvensizlik, hukukun olmadığı yerde güven olmaz.
    Ne yazik ki problemin bu oldugunu cozemediler.

Yok dxy dustu
    Yok faiz zirvede
    Teror azaldi.

Eeee yaz ayi.
    Niye inmiyor.
    3.5 den asagi.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Fonksiyon tüm zaman aralığını sembolik bir parabolik fonksiyona çeviriyor. Siz istediğiniz aralıktaki turevini hesaplayabiliryorsunuz
    sayın rxpu
    dosya paylaşımı yapar mısınız?
    İspanyolca geleceğin dili, sen geleceğin insanı ! ispanyolca

Sayfa 309/1009 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •