haram değildir yazılmış ben de haramdır yazdım düzelttim.
içtiğimi de belirttim.
benim maksadım etrafı kışkırtmak değil bazıları gibi.
rakı içmek diğer birçok şeyin yanında devede kulak kalıyor çünkü kul hakkı yok.
haram değildir yazılmış ben de haramdır yazdım düzelttim.
içtiğimi de belirttim.
benim maksadım etrafı kışkırtmak değil bazıları gibi.
rakı içmek diğer birçok şeyin yanında devede kulak kalıyor çünkü kul hakkı yok.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Paylaşılan şarkıda rakı haramdır gibi bir söz geçiyor ona karşı Cemal abi öyle bir cevap yazdı, yani rakı haram yada değil diye bir sohbet yapılmıyordu ki bunun yeri zaten rakı sofrası değil.
Ayrıca burada dinimize inanan herkes rakının haram olup olmadığını hem yaşı gereği hemde bilgisiyle biliyordur ama bunun açıklama yeri yada ne yapılması gerektiğini konuşma yeri rakı sofrası değildir .. İnanmıyorsa zati sorun yok.
Bende Sayın İnferno'ya iştirak ediyorum.
Not: Bir tartışma için yazmadım bir tartışmada olmasını istemem.
Son düzenleme : MedwiG; 20-08-2017 saat: 10:39.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
O zaman konuyu kapatıyorum, ben şarkıya dikkat etmemişim.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Zaten imzaya binaen mütenasip bir mesajdı benimki.
Niyetinin bozuk olduğunu tahmin ettiklerim; niza sonucu veledi ziyan olur.
Her şey sudan meydana gelmiştir.
Thales
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Afiyet olsun Sofra.
Hisli olsun dedim
Her şey sudan meydana gelmiştir.
Thales
Yer İmleri