Sayfa 88/305 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon
Arama sonucu : 2438 madde; 697 - 704 arası.

Konu: CRDFA - Creditwest Faktoring

1. Bazen ne yapsan olmuyor diye bşr şarkı varya o hesap,

Hissenin kaarı artmıyor, hikayesi yok vs ama temettü ödeyen paradan para kazanan bir şirket. Zararı azaldı diye iki masa iki sandalyeye sahip içi boş firmalar bile uçarken bu crdfa vebalı gibi muamele görüyor. Anlamak zor.

2.  Alıntı Originally Posted by mhazirci Yazıyı Oku
    temettü öncesi vergi ödemek istemeyen küçük yatırımcı satışı olabilir. Temettü sonrası geri alım gelebilir. Büyük miktarlarda hisse sığ olduğu için alım satım zor zaten
    Temmetü için CRDFA tutan ky bile olsa satacağı lotlar hisseyi bu oranda etkilemez hocam.

Tutmuşlar bir eleman karşısında alıcı satıcı olamadığı için 2-3 kademeye al-sat yapıyor.

3. 15 dk gecikmelide şuan 260bin tl işlem olmuş 1,74 tl gözüküyor... milleti iyice bezdirdiler ama temettü almadan satmak yok, temettü ile de almak var benim tarafta herkese iyi haftalar sonra da bayramlar dilerim sayın ortaklarım

4.  Alıntı Originally Posted by oyuncu Yazıyı Oku
    15 dk gecikmelide şuan 260bin tl işlem olmuş 1,74 tl gözüküyor... milleti iyice bezdirdiler ama temettü almadan satmak yok, temettü ile de almak var benim tarafta herkese iyi haftalar sonra da bayramlar dilerim sayın ortaklarım
    Haklısın dostum inat da bir murat bende aldıkça aldım portfoyumde crdfa şismeye başladı. Takaslarda az bir ciddi alıcı olsa öyle 200-300 bin lira ile kademe oynatmasını görürüm.

Artık CRDFA yi BES olarak biriktireceğiz baka seçenek bırakmıyor aslan parçası.

5. yarın temettü haketme günü kurumsal yatırımcılardan alım gelebilir. onlar vergisiz temettü aldıkları için zararları olmaz sonrada en kötü aldıkları fiyata ve bir iki kademe üste temettü alan küçük yatırımcılara satarlar ALAN MEMNUN SATAN MEMNUN hesabı

6. Garfa dan daha değerli öyle böyle bir fiyat bicilecek......

7. Özsermaye ye göre karlılığı çok güzel diğer faktorinlere göre bu özsermayeyle bu kadar kar eden yok. Eğer bu karlılık ve temettüye devam ederse hiç fena değil. borsadaki çoğu şirketten daha makul bu fiyatlarda Mevduattan çok getirisi

8.  Alıntı Originally Posted by existence Yazıyı Oku
    Bazen ne yapsan olmuyor diye bşr şarkı varya o hesap,

Hissenin kaarı artmıyor, hikayesi yok vs ama temettü ödeyen paradan para kazanan bir şirket. Zararı azaldı diye iki masa iki sandalyeye sahip içi boş firmalar bile uçarken bu crdfa vebalı gibi muamele görüyor. Anlamak zor.
    baskan sıkıntı sende,kağıda girdin gireli kağıt iflah olmuyor başkan sen en iyisi sat zararın neyse karsilayalim,çünkü artık ekmegimizle oynuyorsun

Sayfa 88/305 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •