Sayfa 320/1009 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Seans kapandığı için biraz daha cicili bicili grafik hazırladığım..
    Aralık ayı başındaki dolar satın hareketi ile oluşan grafik önemli..
    Nedir 3.60 dan 3.30 a düş ama düştüğü gibi zıpla..Birileri o an anladığı olayın vehametini..Orada sinyal verildi..Verirsen ALIRIZ.
    Fiyat hareketinden çıkan mana buydu..Ocak başı gibi birilerinin kulağına bu VERİRSEN ALIRIZ a tepki geleceği çalındı..
    Buna verilecek tepkide dolar 5 6 7 giderdi..
    Fakat vaz geçildi..Faiz artışına onay çıktı sen artır ama benimde yapacaklarım var dendi..Herkes sakinleşti..
    Dikkat edilirse 2 ay geçmeden dolar 3.60 ın altına kaymış idi..
    Okla işaretledim 22 şubat.

Mavi ile işaret ettiğim bölge 2.90 da iken dolar almayıp dolar 8 tl olacak korkusu dolara saldıranlar ların "..." tuttuğu yer..
    Yeşil yerler al gülüm ver gülüm..

Şimdi kanırtma safhasına geçtik..
    Sarı bölge..

Bu çizdiğim grafik benim sonbahar 2017 ve ocak şubat 2018 i kapsayan beklentim.
    Aralık ayındaki 3.30 lar yeniden görülmeli..2017 dolar ortalamasıda böylece 3.45 ler falan olur herkes mutlu kapatırız yılı..

Ondan sonra duruma bakacaz..Tahvil balonu falan deniyor ama bu balonun cidarının kalınlığı ile de alakalı..
    2030 a kadar da şişirebilirler hiçde bişi olmaz..DOW 35.000 leri görür BIST 300.000 leri görür..Hala da patlamaz..
    Patlayacak diye bekleyenler patlar..

Balonlar risklidir..
    Patladığı zaman pozisyon alırsan az ama sağlam kazanırsın..

Darbe sonrası kısmıda işaretledim..
    Yükselen dipler..
    3.05-10 larda hafif oyalanma ve kopuş..
    Dolarcılar hala eski kafada idiler o noktada , ama fiyat..Ben gidecem abi diyordu..

Birde üzerine darbe oldu 18 kuruş düştü dolar en fazla 3.20 olur daha da gidemez dolar bitik abi sloganlarını eklersek..
    Slogana bak..
    Fiyata bak..

Şimdi slogana bak..
    Fiyata bak..

2. Karşı görüşte olan varsa (saygı duyarım) grafik ile bir açıklama da gönderirse bakarız inceleriz..
    Ama abii şimdi gidiyorum az sonra gelecem dolar 4 tl..
    hepiniziiinn.....
    var yaaa ulannn..

gibisinden olmasın..

3.  Alıntı Originally Posted by CayCi Yazıyı Oku
    çok eğlenceli forum burası bunuda seviyorum yok borsa 5 dolara gidecekmiş yok dolar 3.50 altına hazırlanıyormuş çizgiyi çeken 3.47 kesin 3.44 muhtemelen 3.44 altı şelale mis.
    az shortlasanıza o zaman bişiy deniycem.
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    benim üzerimde deneyebilirsin.. 3 gündür short poz taşıyorum dolarda, ağustos vade 3.5460 maliyet.. 220 kontrat short taşıyorum, 220 bin dolara tekabül edşyır.. bugün ilk defa biraz kar yazdı, bekliycem.. şelale umut ediyorum.. doların kısa vadede yukarı yapması üzerine senin bildiğin bi şey varsa söyle de zarar etmeyelim, kaldıraç kullanıyoruz neticede

yada hiç söyleme, bu kadar aptalca pozsiyon açan biri olarak edeceğim zararı hak etmişim demektir
    bu çaycıdan haber var mı ? gelsin de boşları toplasın
    belki bi tüyo verir- ne yapayım kapatayım mı dolar shortları, 3 kuruş kar yeter mi ?

burdan kapatmazsam küllün zarar mı ederim ? çok fazla mı yükselecek bu dolar, ne kadar fazla yükselecek ?? o kadar çok yükselecek ki, powerpc bile artık yükselmez diyecek, ve ama yine de yükselemeye devam mı edecek ? ne kadar kaçınılmaz bu doların yükselişi

yakın vade dolar kontratı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Sabahtan beri yazılanları okuyorum...

Hemen herkes dolar düşecek demekte...

Hele hele KaraKemalin 220 kısa dolar kontratı varmış...

Hayırlı olsun...

İyi de bu başlıkta işiniz ne kardeşim sizin?

Bakın yan başılkta "Doların Düşüşü Kaçınılmaz" yazmakta.

Hem orayı canlandırın.

Bu kıymetli bilgi can bulsun. Forum hazırununu başlığa çağırsın.

Hala anlatamadım: Ben kısa vade dolarcı değilim. Amacım her an çıkabilme ihtimaline inandığım bir krizle elimdeki üç kuruşu yitirmemek.

Hala anlamadınız: Bu başlık dolarda iniş kaçınılmaz başlığı değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bir soru: Gundwane sevgili kardeşim. Madem bu kadar inanıyorsun yazdıklarına ( ki öngörün doğru olabilir) neden elindeki yüksek maliyetli dolarları satıp, dolar kurunun 3.30 lara gelediğinde almak üzere nakitte (güzel faiz oranları var) beklemiyorsun?

Neden oralardan maliyet yapmak gibi bir düşüncen var?

6.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bir soru: Gundwane sevgili kardeşim. Madem bu kadar inanıyorsun yazdıklarına ( ki öngörün doğru olabilir) neden elindeki yüksek maliyetli dolarları satıp, dolar kurunun 3.30 lara gelediğinde almak üzere nakitte (güzel faiz oranları var) beklemiyorsun?

tam emin olamamaktan kaynaklı olsa gerek.

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku

Ben burada beklentilerimi yazıyorum..
    Kesin olacakları Allah bilir.

Sen 70 yaşındasın..
    Bu ülkede herşeyin 1 dk da değiştiğini bilirsin..

Zararına dolar satmaya elim gitmiyor birde gaza geldik uzun vade bağladık birde zararı görünce üzerine dcd yaptık..
    Bunları bozup satarsam benim bankadan sopa ile kovalarlar..

Tek bir silahım kaldı TL de bekleyen yüzde 40..
    O yüzde 40 dolar sort tl long muşum gibi düşünebilirsin..

Burada yazma nedenin 3.70 3.80 lerden dolarda duranlar değil..

Dolar alayı düşünen birisi otomatik buraya geliyor okuyor..oww kriz üke batıyor crash tren yolda illüminati tabutlar mumyalar mısır piramidleri..
    abi alacaklar doları pis diyor.

ALABİLİRLERDE..

Ama önce hele bi alsınlar da biz varsın 3 vagon sonra atlayalım..

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Ben burada beklentilerimi yazıyorum..
    Kesin olacakları Allah bilir.

Sen 70 yaşındasın..
    Bu ülkede herşeyin 1 dk da değiştiğini bilirsin..

Zararına dolar satmaya elim gitmiyor birde gaza geldik uzun vade bağladık birde zararı görünce üzerine dcd yaptık..
    Bunları bozup satarsam benim bankadan sopa ile kovalarlar..

Tek bir silahım kaldı TL de bekleyen yüzde 40..
    O yüzde 40 dolar sort tl long muşum gibi düşünebilirsin..

Burada yazma nedenin 3.70 3.80 lerden dolarda duranlar değil..

Dolar alayı düşünen birisi otomatik buraya geliyor okuyor..oww kriz üke batıyor crash tren yola illüminati tabutlar mumyalar mısır piramidleri..
    abi alacaklar doları pis diyor.

ALABİLİRLERDE..

Ama önce hele bi alsınlar da biz varsın 3 vagon sonra atlayalım..
    hani %30 dolardaydın ne zaman yeniden aldın.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Sayfa 320/1009 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •