FED in QE tarihcesi. Bilanco kuculmemis ama artmamista. Peki ya diger MB lar ne yapmis?
![]()
Dolar kuru anlaşılan geceyi 3,50 altında kapatacak...
Sorun değil.
ford mustang abd satis fiyati ne kadar bilen var mi.? bu aracin TC piyasasi ne kadar bunu bilen var mi.?
dolar 3.50 imis, hadi yaaa..dolarin arac piyasasi degeri bu dedigim aracta 19 tl ye kadar cikiyor, 3.50 imis..
3.70 ustu 3.94 e kadar iteledikleri mali toplamadan 'dolarda yukselis onlenemez' diye baslik acar icinde avunursunuz, su anda kac tane banka kaldi yerli.?
tum bankalar yabanci kontrolunde, hangi banka iflas edecekte yabanci gelip oldum fiyatina cokecek, dolarda yukselis onlenemezmis; hadi yaa..
3.34 altini bi yere yazin, sonra gelir yine yazarim..ytd
Liseden itibaren adı ''sıcak para'' olan zorunlu bir ders konulmalı..
Yetti artık..30-40 senedir, belki daha fazla dönüp duruyoruz yerimizde..
Yazık bu millete..korkarım ki bu son dönüş, en kötü dönüş olacak bence..
Uçup kaçtığını zannedenlerde bir gün kıçının üstüne oturduğunda anlayacakta..
Yada anlamayacak..çünki dış mihraklar olacak sebep..
Yada kriz global olacak..dışarının suçu olacak..
Ada ülkesi olmadığımız vurgulanacak mesela..
Yada Kılıçdaroğlu yapmış olacak, kimbilir..
Ama fakirleşeceğimiz kesin..
guncel bi ornek daha birakayim: i phone 7 plus, 700 dolar satis fiyati, TC satis fiyati ne kadar: 4000 Tl
e dolar ne kadardi.?
3.50
ama 5.70 cikti simdide..haydi iyi geceler, dolarda artis kacinilmaz, evet evet..
ytd
Söz konusu para 2009 dan bu yana hep. var... Niye daha önce bu borsayı şişirmediler de.. Şimdi 15 temmuz sonrası şişirdiler??? Dostum.. Darbeden sonra yabancı tutuştu ... Malı alan yok... Türkiye bir hoş oldu ... Millet şaşırdı... 15 temmuzda 18 bin lot halk bankası hissesi ile yakalandım.. İki -üç gün uyuyamadım pazartesi günü yandım tabandan bile alan olmaz derken pazartesi açılışta 9.17 den açıldı Hulk . Oysa cuma yani darbe günü 9.33 den kapamıştık... Öğleden sonra şelale oldu tabi... 7.35 lere kadar indik.. Şimdi darbe girişiminden daha 6 ay geçmemişken Halkb.hissesinin 14-15 lira olmasını gerektirecek durum ney acep? Üstelik memleket notu yerle bir olmuş..., hiç bir ky. nin borsada olmadığına adım gibi eminim.. Olsa zaten asla 80.000 -85.00 asla geçirtmezlerdi .. Bu durumda top ellerinde ve birbirlerine atıp atıp gol diye bağırıyorlar... 100- 0 da olur.. 1000-0 da olur.. Neticede maçlar kendi aralarında ... Bist bu durumda 150.000 de olabilir ki.... Mesele şu ; bu memlekette bir borsa var öyle veya böyle .. Yöneticilerin bu soytarılıklara izin vermemesi gerekir.. Gözümüzün içine baka baka dolandırıcılık yapmak istiyorlar. Yap yapta dozajında yap... Bunlar Türkiye'de ne var ne yok süpürmek. Hamudu ile götürmek istiyor fırsatını bulduklarında ... Memleketin gerçekleri fısss.. Bovespa 70 bin endekste iken biz 65.000 endeksteydik.. Şimdi onlar 65-70 binler de makul , normal.. Biz 110.000 ler. Yersen.
Yer İmleri