Şimdi öncelikle belirteyim elimde do&co yok. Zamaninda çok alip sattim çok iyi kazandirdi da. Yalniz son 1,5-2 yıldan beri hiç yaklasmadim. Çünkü bütün arkadaşların bildiği gibi ortada görünen bi belirsizlik var. Öncelikle sene başında yapilan devam anlaşması 1+1 yillik. Thy daha önce ki ikram anlasmalarini hem gate gourmetle hemde 2007 de do&co ile 5+5 anlaşma yapmıştı. Burdaki ilk soru işareti gibi görünen anlasmanin neden 1+1 yani muhtemelen yeni havalimaninin acilisina kadar gibi gözüküyor. Yani yeni havalimaniyla kartlar yeniden karilacak ve dagitilacaktir.yeni havalimaninda hem Atilla Dogudan hem Thy birlikte olmak istiyor mu ? istemiyormu? A.D. yurtdisina yatirimlari devam ederken neden Türkiye de sadece yıllardır bitmeyen bi otel yatırımı yapıldı sadece? Bu devlet tarafindan muhtemelen ki görülüyor ve bi rahatsızlık olduğu su götürmez bi gerçek. Diğer onemli bir hususta hadi diyelimki iki taraf da bi şekilde devam karari aldi bu seferde havalimanına finansman sağlayan yapan ve işletme hakkına sahip olan limak-kalyon vs. Orayi isletecek olan konsorsiyum bunu ne derece isteyecek. Sonuçta bu büyük bir rant kapisi. Dönen-dönecek olan para kimsenin kaçırmak istemeyeceği bir para. Doco olmaz li&ko olur veya bi başka isim. Sonuçta işi yapan yönetim kadrosu değil. Aşçı-Işçi kadrosu Döndürüyor docoyu.Kulaktan dolma haberlere itibar edilmemesi gerektiği gibi bunları da göz ardı ermemek diye düşünüyorum. Şahsi görüşüm yeni havalimaninda ne tgs ne doco ne bta nede diğer sirketller olacaktir. He şöyle olur. C.I.P. Lounge işini docoya verebilirler Sadece bi ihtimal. Yazdiklarim şahsi dusuncelerimdir. Hepsi cop ihtimalinde de olabilir.Kesinlikle yönlendirme amacli değildir.al-sat-tut tavsiyesi hiç degildir. Umarim ve kalpten temenni ederim ki maliyeti yüksek arkadaşlar en kisa sürede zararlarini çıkarırlar ve kara geçerler. Hakkınızda hayırlısı.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.