Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
anlatmış işte, malını kaptırmış, sonra hisse yürüyünce sinirlenmiş- olur mu böyle olur mu' şarkısı söylüyor

piyasaların kredi notu haberlerini nasıl oynadığını bu zamana kadar anlayamamış- 2013 mayıs kredi notu yatırım yapılabilir sınıfa yükseldi, o dakkadan itibaren yağmur gibi mal geldi yabancı takasından, hem hissede hem tahvilde.. 2016 sonu- 2017 başı not tekrar çöp statüsüne düşürüldü o dakkadan beri köpek gibi alıyorlar.. açık ve net

yıl olmuş 2017, hala fonlar ana sözleşmeleri gereği şu kadar kağıt satmak zorunda falan gibi masallara inanan var.. sonra da hisselerimi geri verin, böyle olcağını bilsem satar mıydım diye ağlaşırlar
Benim canımı sıkan dolarda düşüş beklememi gerektiren sebeplerden biriside bu..
2013 mayısında çifte not artışı oldu..Borsa uçacak kaçacak dendi..
Bir daha 5 doları görmedi.
Ocak 2017 de çifte not kaybı oldu..Yatırım YAPILAMAZ statüsüne gelindi..
Dolar bi daha adam olmadı..

Herşey terso..Mantık çerçevesinden yazılara bende inanmıyorum..Yabancı 10 Milyar satamamış da işte daha fazla para sokup kendini kurtaracakmışda ..Üzgünüm buna kargalar güler..Bunu iddia eden ekonomistler de var!!!

Yabancı yabancı mı bir kere..

Borsa 5 dolar dolar 1.80 10 senedir aynı yerde..FED kesiyorum dedi..Satışa başladılar..
3 sene geçti..
Dolar yüzde 100 değer kaybetti..
Borsa 2 dolara düştü..
3 senelik enflasyon yüzde 50..
2.70 dolar kuru eder..
Üstü her türlü kardır..

Bir dahaki sene bu değer 3.10 a yükselecek..

3.10 dolar kuru 5 dolar borsa olur mu..

3.10 aynı zamanda bi önceki zirve..

walla 3.10 a kadar doları satsalar 5 dolara kadar borsayı sürseler..Kazanırlar mı..
Kazanırlar..

Hemde dolar bazlı..Matematik bunu diyor..