Sayfa 30/917 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 233 - 240 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. yok ben bu yılı 45 milyon kar yaptı olarak değerlendireceğim derseniz buna göre 7 fk nın ve 10 fk nın göstereceği fiyat şu olur :

45x7 =315 / 40 =7,87 tl

45x10 =450 / 40 =11,25 tl olur..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. piyasa acaba bu gün tabeladaki skora mı bakacak yoksa gerçekte yaptığı kara mı ???
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. bence ilk etapta ky lar satış yapacaklar sonrasında ise bilenler toplayacaklar...buda benim kişisel tahminim olsun...

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bence ilk etapta ky lar satış yapacaklar sonrasında ise bilenler toplayacaklar...buda benim kişisel tahminim olsun...
    gördün mü açılışısayın keko.. 2 -3 gündür yazıp duruyodun. bunun için miydi...
    paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by eski bir dost Yazıyı Oku
    bilanço gayet iyi. 9 milyona yakın vergi matrahı artırımına ilişkin gider var 2011-2015 dönemiyle ilgili. geçmişi temizlemiş olduk. 45 milyona yakın kar çıkmış oluyor. eski forumda yazmıştım. 9 milyonluk gider dışında epey yakınlaşmışım.

çok güzel yakalamışsınız
    geçmiş vergi olmasa 45m kar zaten gelmiş bu dönem için degil ama hemen akabindeki 3 aylık süreçte bu rakamları düşünmek lazım demekki

6. şu anda göremiyorum dostlar fiyat kaçta acaba ??

7. şok dalgası sonunda atlatılacak.sermaye kadar karı küçük göstermeye çalışan zihniyetleri anlamadım,anlayamıyorum...

Sayfa 30/917 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •