Sayfa 14/19 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
Arama sonucu : 151 madde; 105 - 112 arası.

Konu: Hisse takip..

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    endeksteki bu hareketlere ister düzeltme ister satış ne derseniz diyin. ben endeksteki geri çekilmenin devam edeceğini düşünüyorum..
    ben hala adını koyamadım. onun için hissede hala tereddütlüyüm..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

ULUSE..

NETTUR..

DGATE..

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

endeks görüşüm: ben bu aşağı yukarı hareketlerin zaman geçirmek olduğunu ve günü endeksin alıcılı bi şekilde tepede kapatacağını tahmin ediyorum..

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ULUSE..

NETTUR..

DGATE..

önerdiğimiz kağıtlardan DGATE 6.00 direncini geçemesi biraz sorun yaratmıştır. sonuç olarak direç 6.00 geçmesi kağıdı hızlandırabilir..

5.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ULUSE..

Hocam hem yukarıya hem aşağıya yalandan iniş çıkışlar yapmış ama emin adımlarla hedefe ilerliyor ...

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Hocam hem yukarıya hem aşağıya yalandan iniş çıkışlar yapmış ama emin adımlarla hedefe ilerliyor ...

hacim sorunu var biraz ciddi alıcı gelse bişeyler olur..

7.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    NETTUR..

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku

kağıt direncini dünden kırmıştı. alıcılarda ciddi idi. aslında en çok güvendiğim kağıt bu idi..

Sayfa 14/19 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •