Sayfa 15/19 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
Arama sonucu : 151 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Hisse takip..

düşünüyorumda doğru kağıt seçimi ve üçlü sepet sistemi ile sermayesini üç parçaya bölerek direkt alım yapmış olunsa bile her hangi bir sıkıntının yaşanmayacağını ve akıllıca bir oyun oynamış oluruz diyorum..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

ULUSE..hacimsiz kağıt böyle işte. acemi biri gelir 5 bin liralık alım yapar kağıt hoop beş kademe yukarı çıkar. bizimde yükseldi diye sevincimiz yanımıza kar kalır ama iş satmağa gelince her kes toz olur kimse kalmaz piyasada
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

KRSTL..

GOODY..

ANELE..

bende bunları beğendim ama asla YTD YTD YTD.. bol şanslar..

4. Sayın hocam hayırlı olsun ,muhteşem

Alıntı Originally Posted by ibrahimaydin Yazıyı Oku
    Sayın hocam hayırlı olsun ,muhteşem
    teşekkür ederim sağolun.

topiği heyecan olsun zaman geçsin muhabbet olsundiye açmıştım ama maaşallah herkes ayak ayak üstüne atmış eleman çalıştırır gibi.. hiç kimse bişey alıp satmıyormu, boşamı yazıyoruz burda? unutmayın benim işim değil bu. yarında gider vop yazarım varant yazarım endeks yazarım hisse aklıma bile gelmez..

7. Hocam anele hakkında bir değerlendirme grafik ve yorum bekliyoruz.Sanmayin ölü forum takipteyiz

8.  Alıntı Originally Posted by bdl Yazıyı Oku
    Hocam anele hakkında bir değerlendirme grafik ve yorum bekliyoruz.Sanmayin ölü forum takipteyiz
    Aynen takipteyiz.

ben fiestacibo

Sayfa 15/19 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •