Sayfa 119/1078 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 945 - 952 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1. Sn. T/A ellerinize sağlık, iyi akşamlar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2. Sevgili T/A abim
    Uzun zamandır sesimiz soluğumuz çıkmıyor diye umarım keyifsiz değilsindir.
    Siteyi ne zaman güncelleyecek diye aport bir durumda bekliyorum. Kendi adıma. Diğer forumdaşların da benden farksız durumda olmadığını da düşünüyorum. Sevgili abim, seni takip etmeye başladığımdan beri müptelan oldum. Yalnız küçük bir sorunum var. Senden sonra bütün gece tek tek sayfaları kontrol ederken bir şeyi farkettim. Ekrana bakmaktan gözlük ihtiyacı doğmuş. Yaşta ilerleyince göz doktoru normaldir dedi.
    Acaba parlak yeşil veren grubu siteden sadece o güne ait bir başlık altında bulabilir miyiz? diye düşündüm. Ne dersin abi mümkün olabilecek bir şey mi ? Bize bu konuda bir umut ışığı yakabilecek misin?
    Sevgiler saygılar

Alıntı Originally Posted by mehmet emin Yazıyı Oku
    Sevgili T/A abim
    Uzun zamandır sesimiz soluğumuz çıkmıyor diye umarım keyifsiz değilsindir.
    Siteyi ne zaman güncelleyecek diye aport bir durumda bekliyorum. Kendi adıma. Diğer forumdaşların da benden farksız durumda olmadığını da düşünüyorum. Sevgili abim, seni takip etmeye başladığımdan beri müptelan oldum. Yalnız küçük bir sorunum var. Senden sonra bütün gece tek tek sayfaları kontrol ederken bir şeyi farkettim. Ekrana bakmaktan gözlük ihtiyacı doğmuş. Yaşta ilerleyince göz doktoru normaldir dedi.
    Acaba parlak yeşil veren grubu siteden sadece o güne ait bir başlık altında bulabilir miyiz? diye düşündüm. Ne dersin abi mümkün olabilecek bir şey mi ? Bize bu konuda bir umut ışığı yakabilecek misin?
    Sevgiler saygılar
    O kadar güzel yazmışsın ki değerlendirmemek mümkün değil...

Bu durumda bana biraz iş çıkacak ama neler yapabileceğime bir bakayım...

Parlak yeşille kastınız AL verenleri bulmak mı? yoksa her parlak yeşildeki sinyali görmek mi? Malum yeşiller devam ederken de parlak yeşil ortaya çıkabiliyor. Nedeni ise: henüz SAT gelmeden direncin tekrardan geçilmesi veya başka bir nedenden ötürü egale AL sinyali gelmesindedir. Buna gerek olduğunu sanmamakla yine de sormak istedim...

Ayrıca Tabloyu o gün için versem yeterli mi? yoksa geçmiş verileri de görmek gerekir mi? Meselâ; tarih girerek geçmişteki AL verenleri görmek ihtiyacı var mı?

Bu sorulara cevap aldıktan sonra kafamda bir tasarlama yapmaya başlayabilirim. Bittiğinde de haber veririm. Zaten siteden de görebilir olursunuz...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

4. Sevgili T/A abim
    Tükkan senin. Sen ne istersen yap. Biz ordan taşı sıkar suyunu çıkarır ekmek yaparız kendimize.
    Zaten ilk parlak yeşili yakalayınca peşine düşeriz cümleten değil mi sevgili forumdaşlarım accık ses verin yahu

5. Düşündüm de ilk yeşil yansa sonra bir daha göremezsek IZFAS ı yakalayamazdım..
    bende karıştım şimdi. Nasıl olacak bu iş...

İşin temellerini oturtmadan programı yazmam mümkün değil. Önce neler olması gerektiğini ve nasıl olması gerektiğini tesbit etmek lâzım, sonrasında da bunun nasıl mümkün olacağını benim araştırmam ve yapmam lâzım...

Biraz fikir jimnastiği hiç de fena olmaz. Olayı sağlam temellere oturtalım... Sonrası kodlamaya kalsın...

7. Abi politek gedza hektas, ford vee Mardin çim hakkında ne düşünüyorsunuz?

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Abi politek gedza hektas, ford vee Mardin çim hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Akşama bakmaya çalışır, birşeyler yazmaya gayret ederim...

Sayfa 119/1078 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •