Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.
Ben bu tür hisse hareketlerinin güven sarstığını söyledim bilmediğimiz bişey var mı dedim.hayır kesinlikle yok herşey mükemmel gidiyo bilançolarımızı faaliyet raporlarımızı görmüşsünüzdür dedi.fazla bişey söyleyemiyorum ama tek söyleyeceğim şey içinizi ferah tutun ve çok rahat olun dedi.ben ısrarla dem vurdum ünlüden onların hareketlerini biz bilemiyoruz ama inanın herşey yolunda hemde çok dediler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben farklı birşey beklemiştim.Bundan farklı bir şey diyemezler.firmada sıkıntı yok.hissede hareketlerinde sıkıntı var .firma tüm hızıyla gidiyor.bizler 110.000 seviyesine gelmiş borsa, yarın 102.000 seviyesine geldi mi ne olacak diye düşünebiliriz.bu sene eğer karla kapatırsak , temettü verilmesiyle birlikte herhalde daha iyi olacağını düşünmekteyim.şuna emin ol bu firma hızlı ama çok hızlı büyüyor. Ülkemizdeki Rakiplerinin hepsi yabancı.Ben makro olarak bakınca daha huzurlu oluyorum.
Dikkat etmezsen, iktisat bilimi burada sökmez. y.t.d.
Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.
Yer İmleri