Sayfa 25/67 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon
Arama sonucu : 536 madde; 193 - 200 arası.

Konu: SEYKM - Seyitler Kimya

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
    Kağıt da spekülatif hareketler yok diyemeyiz zira süpekülasyon olmadan borsa olmaz fakat sermaye yapısı ve kar rasyoları göz önüne alındığında güzel bir hisse en güel olanı da faaliyet sektörü bu sektör olmaz ise olmaz bir sektör arkadaşalr iyi yerlere gelecektir bana göre ise 6 ya kadar yolu açık

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
     Alıntı Originally Posted by brokers Yazıyı Oku
    Kağıt da spekülatif hareketler yok diyemeyiz zira süpekülasyon olmadan borsa olmaz fakat sermaye yapısı ve kar rasyoları göz önüne alındığında güzel bir hisse en güel olanı da faaliyet sektörü bu sektör olmaz ise olmaz bir sektör arkadaşalr iyi yerlere gelecektir bana göre ise 6 ya kadar yolu açık
    Sayın brokers bu şartlarda 6 yı görmesi için bir neden yok. ( sermaye arttırımı satin alma temettü vb. nedenler ) O zaman spekülasyon kağıt olur. ilk etap için 1 seykm = 1 euro beklentisi var bende 👍

SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
     Alıntı Originally Posted by körhacı Yazıyı Oku
    Sayın brokers bu şartlarda 6 yı görmesi için bir neden yok. ( sermaye arttırımı satin alma temettü vb. nedenler ) O zaman spekülasyon kağıt olur. ilk etap için 1 seykm = 1 euro beklentisi var bende ��

doğru söylüyorsunuz fakat hissede alım yapan sakıncalı tipler vsr bu isimleri burdan zikretmek uygun olmaz sert hareketlerin sebebi bunlar..

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
     Alıntı Originally Posted by brokers Yazıyı Oku
    doğru söylüyorsunuz fakat hissede alım yapan sakıncalı tipler vsr bu isimleri burdan zikretmek uygun olmaz sert hareketlerin sebebi bunlar..
    Teknikden grafikten pek anlamam. Ama kim aldı kim sattı diye pasta paylaşabilecek arkadaşlardan bu konuda yardım bekliyoruz... alım satım yapan aracı kurumlar benim için çok önemli . Özellikle yabancı yatırımcılar

5. Slm

Alıntı Originally Posted by körhacı Yazıyı Oku
    Teknikden grafikten pek anlamam. Ama kim aldı kim sattı diye pasta paylaşabilecek arkadaşlardan bu konuda yardım bekliyoruz... alım satım yapan aracı kurumlar benim için çok önemli . Özellikle yabancı yatırımcılar

% 100 Made inyerli 🤣🤣🤣
    Son düzenleme : benchpress; 27-08-2017 saat: 22:52. Sebep: İmla

6. Ben halka arzından beri izliyorum alanı satanı şu an bakan anlamaz kardeş. Unutulacak kağıt bu biz ölü fiyattan aldık unuttuk. Kıçını yırtıyor eleman ama bengibileri dönemeyecek. Çünkü ne yapsa benden aşağı maliyet yapamaz. Bu işinmaliyeti var al satı var kar etmek için belli bir fiyata götürmesi var. Var da var. Bende para çok zamanda çok sen düşün emmiiiii.

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
     Alıntı Originally Posted by benchpress Yazıyı Oku
    Ben halka arzından beri izliyorum alanı satanı şu an bakan anlamaz kardeş. Unutulacak kağıt bu biz ölü fiyattan aldık unuttuk. Kıçını yırtıyor eleman ama bengibileri dönemeyecek. Çünkü ne yapsa benden aşağı maliyet yapamaz. Bu işinmaliyeti var al satı var kar etmek için belli bir fiyata götürmesi var. Var da var. Bende para çok zamanda çok sen düşün emmiiiii.
    Gerçektende dediğiniz gibi uzun vadeli yatırım yapılacak kağıt. Ben tadımlık aldım maliyetim 3.xxx lerde. 2.xxx lerden kaçırdığım için üzüldüm açıkçası.
    Yurt dışı satışları %40 gelmiş durumda. Yeni pazarlar bulma konusunda sıkıntı yaşanmaz. Bu şirketin geleceğinde kâr temettü alışkanlık haline gelir. Ve en iyi ihtimalle günün birinde bir dünya markasına satılır diye düşünüyorum.

8. ib....in biri sürekli ama sürekli satış kademelerine yazıp yazıp siliyor.hiç ara vermeden.sanki mast... yon yapıyor öküz.
    sen gel 4,03 ten kağıdı 3,73 e getir.ondan sonra yaz sil yaz sil.bizde yedik.
    kanaatimce sağlam sessiz sakin ve düzgün bir kağıt.o nedenle hedefe gelene kadar unutacağız.
    ytd.

Sayfa 25/67 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •