başlık amacından şaşmış gidiyor. bildiğim kadarıyla milyon tane borsa başlığı var. endeksi geçtim, hisse bazında buraya yazmadaki amaç ne anlamadım?
başlık amacından şaşmış gidiyor. bildiğim kadarıyla milyon tane borsa başlığı var. endeksi geçtim, hisse bazında buraya yazmadaki amaç ne anlamadım?
Bosverin borsayi dolari oran paylasin.
Bugun yine pembe domates baktim.cumadan sonra 6 TL idi kilosu.
Yaz gecti bu meretin fiyati inmedi.
Gida fiyatlari dunyada dusuyor bizde artiyor.
Ac adam her seyi yapar.
Duzgun beslenemiyoruz.
Kayip bir nesil geliyor.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
oyun büyük, veriler gelmeye devam ediyor, offshore üzerinden 1:400 kaldıraça kadar hayvan gibi usdtry short açıyorlar. amaç yerliye sattırıp yabancının ucuza cıkmasını sağlamak. ah ah ülke ne hallere düştü. bunun yarınıda var hiç mi akıl yok,neyin diyeti bu?
Kendimi ovmek değil hisse şu anda Dip seviyelerde ve çıkış başlayacak mesela paranın %10 u ile bile alsan sende kazanmış olursun al yada alma tabi beni bağlamaz ..
ongorusu olan varsa paylaşabilir burada bizde bakarız
Sonuçta hem mevduat hem dolar hemde borsa konuşuluyor veya gayrimenkul
anladık süpersiniz. bu nasıl bir kompleks. çocukken çok mu ezdiler sizi habire kendinizi övüyorsunuz. bırakın başkaları takdir etsin daha şık olur.
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Skbnk tan kısa vade bir halt olmaz....Normal bir sanayi şirketi bile bu bankadan fazla kar açıklıyor........İnsanların kanına girmeyin derim....Konya şeker alıcı buldukça mal basıyor.......... Mevduatcının kanına giripte vebal almayın..........Kağıt 1.15-1.20 arası olduğunda övgüyü yapsaydınız size kısa vade prim için kesinlikle katılırdım............
Veriler geldikçe Dolar 3.43455 gördü.
Yer İmleri