Sayfa 78/935 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 7473 madde; 617 - 624 arası.

Konu: Dolar/TL 'nin geleceği

ABD hazinesinin borçlanma limiti çoktan aşıldı. ABD olağanüstü durumlar için ayrılmış fonlardan yiyerek çarkını döndürüyor. ABD'nin yeni bütçesi 1 ekimde başlıyor. Tabi bütçe kongrede zamanında kabul ettirilebilirse. O zamana kadar olağanüstü önlemler fonları tükenirse hükümet kepenk kapatacak...

Teksas'ı etkileyecek kasırga büyük maliyetler çıkartırsa, hükümetin kullandığı olağanüstü önlemler fonları daha erken biter ve ABD'de kriz çıkar.
    Son düzenleme : sar; 26-08-2017 saat: 13:00.

Nihat Zeybekci:
    -3. çeyrekte % 7.5 büyüyeceğiz
    -Çevremizdeki ateş çemberine, tuzaklara rağmen yıl sonunda tarihimizin ihracat eekorunu kıracağız.
    -Kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye ile ilgili tahminlerini yenilemeye bile vakitlerinin yetmediğ
    http://www.bloomberght.com/haberler/...75-buyuyecegiz

3.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    ABD hazinesinin borçlanma limiti çoktan aşıldı. ABD olağanüstü durumlar için ayrılmış fonlardan yiyerek çarkını döndürüyor. ABD'nin yeni bütçesi 1 ekimde başlıyor. Tabi bütçe kongrede zamanında kabul ettirilebilirse. O zamana kadar olağanüstü önlemler fonları tükenirse hükümet kepenk kapatacak...

Teksas'ı etkileyecek kasırga büyük maliyetler çıkartırsa, hükümetin kullandığı olağanüstü önlemler fonları daha erken biter ve ABD'de kriz çıkar.
    bi halt olmaz,2013 yılında govn. shutdown olduğunda oradaydım. herkes hayatına rahatça devam ediyordu.orayı batık ülkenizle karıştırmayın.

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bi halt olmaz,2013 yılında govn. shutdown olduğunda oradaydım. herkes hayatına rahatça devam ediyordu.orayı batık ülkenizle karıştırmayın.
    power bu memleket senin değil mi yani?
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

5. Az önce kuruyemiş almak için A101 e gittim.

Kuruyemişlerin altında MENŞEİ yazıyor. Nerdeyse hepsinin MENŞEİ ABD.

Sonra çıktım BIM e gittim. Kuruyemişlere bakayım dedim. Neredeyse hepsinin MENŞEİ ABD.

ÇOK İLGİNÇ DEĞİL Mİ?

Kuru Erik, Ceviz, Badem, Mısır, Yer Fıstığı, hatta bildiğiniz Antep Fıstığı... MENŞEİ ABD...

6.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    power bu memleket senin değil mi yani?
    15 senedir her gün küfür ,aşağılama, hor görme yaşıyorum, benim bu ülke ile bağlarım uzun süre önce bitti. gavur dediğin adamlardan bu zulmü görmedim. bayram sonu abd ye gidiyorum biraz araştıracağım belli olmaz yerleşmek isteyebilirim. nasıl olsa paralar usd. usd lerimi önden taşısam iyi olacak.

İlginç. Az önce ben de çekirdek almak için markete gittim. (Nazire olsun diye yazmadım. Gerçekten çekirdek almaya gittim ). İki ayrı marka çekirdek aldım. Topiği okuyunca merak ettim, paketlere baktım. Menşei Türkiye.
    Paketlerin üzerinde 6 - 7 dilde açıklamalar da gördüm. Muhtemelen ihraç ediliyor....
    Yani birçok ülkede marketlerin raflarında da, Türk menşeeli çekirdekler yer alıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    İlginç. Az önce ben de çekirdek almak için markete gittim. (Nazire olsun diye yazmadım. Gerçekten çekirdek almaya gittim ). İki ayrı marka çekirdek aldım. Topiği okuyunca merak ettim, paketlere baktım. Menşei Türkiye.
    Paketlerin üzerinde 6 - 7 dilde açıklamalar da gördüm. Muhtemelen ihraç ediliyor....
    Yani birçok ülkede marketlerin raflarında da, Türk menşeeli çekirdekler yer alıyor.
    çekirdek mi çitliyoz.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Sayfa 78/935 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •