En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
O nedenle 1.1.2013 tarihini ciddi bir dönüm noktası olarak görüyorum. döviz kazancım olduğu için bugüne kadar TL mevduat yapmakta sakınca görmedim ancak forumda sıklıkla payşlaştığım rxpu.indikatörü döviz kazancı olanların dahi bundan sonra TL'ye yatırım yapıp yapmama kararını gözden geçirebilecekleri önemli verilere sahip. Bazı forumdaşlar bu veriyi saçmalık olarak nitelendiriyor ancak bu veri Türkiye'nin fakirleşmesi de dahil olmak üzere çok ciddi bazı kırılmaları gözler önüne seriyor.
1.1.2013 tarihinden itibaren Türkiye'de olanlar sanırım bazı forumdaşların dikkatinden kaçıyor.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
bu hesapta yanlislik var
2013 te 1.7 lira olan dolar 2001 dede 1.7 liraydi.
yani reel anlamda 2001 den 2017 ye 16 senede ,
bel bagladiginiz size husrandan baska birsey vermeyen, vermeyecek olan dolar
sadece yuzde yuz yukselmis senelik ortalama yuzde 6 artis var
pensilvanya yada kandil havasiyla konusabilirsin ama sadece kendini kandirirsin.
anladinnnn!
Dolar pacavrasida, onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.
hoşunuza gitmeyen bir şeyler söyleyen sizle aynı fikirde olmayan herkese terörist demeye utanmıyor musunuz. bu şekilde kendinizi tatmin edip rahaylayabilirsiniz ama bir milim ileriye gidemeyiz. insanlar mercimektenbahsediyor ben de yazayım. annem pazarda mercimek sormuş yerli mercimek yok. sozde yerli ve milli diye bağırıp duruyoruz sonuç? ithal mercimek... bunları gözden kaçırmak için de her itiraz edene terörist diyip düşman yaratma yoluna gidiliyor. ben yapılana bakarım söylenene vaaz edilene değil. el parasıyla hava atıp meydanlarda hava atarsan öyle veya böyle o para seni yönetir. hemde sen yerli ve milli diye ahaliye gazı verirken...
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri