Sayfa 411/1009 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Yüzde yüz katılıyorum,gerçekten harika kıyılarımız,mükemmel sahillerimiz var,ama bir işletmede adamın yanında kızına sarkan garson çalıştırılırsa,o işten hayır gelmez...
    Asgari ucretin altinda calisip sigortada yok hali ile padronda diyor kari kiz kesersin belki duduklersin diyor calisanina oyle tipler hep birayi tak diye masaya atarcasina servis yapan eleman. Calistiran sektorden adam olmaz. Turist geliyor ayAgindaki ayakkAbi les findik toplamaya gidilmez fakirlik ustlerinden basindan akiyor

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    zaten o şekilde hesapladım yine de 1.1.2013 ten bugüne zarar 64kTL altına düşmüyor.

25.8.2018 yerine 1.6.2018 koyarsak USD=3.1 TL olacak simulasyonu için zarar 83kTL'ye çıkıyor.

Hesaplamada her iki faiz de işliyor (net ve kümülatif toplamları alınıyor)
    Neden illa 2013 alıyorsun? Dolarcı isen her daim alman gerekli 2014-15-16 vs.oncesi sonrsı.kusura bakmada Sacma sapan hesaplamalar.

3. Rakamlar ortada kişi başı harcama $611 dolar turist başına otel yeme içme dahil.

Lamı cimi yok. Troller ne diyorsunuz? Look at the tabela!

Şimşek gibi bir adam hala bakan ya ben de buna hayret ediyorum. Ne başarmışsa kaç dönemdir. Utanmadan turist sayısı bir önceki seneye göre arttı diyor.

Jöleli teknik analistlikten, gezi parkındaki manevrası ile yükseldi. Şimdi bir sürü önemli kamu kuruluşunda Yönetim Kurulunda. Aldığı toplam jestiyonları bonusları bir hesap edin bakalım. TTKOM daki çok önemli kredi sorunu hakkında 2014 Mayıs ayından beri ne yapmış neyi çözmüş? Sorun çözülmezse bizim bankalardan 3 tanesine toplam 2.5 milyar $ civarı batık kredi takılmış olacak.

4.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Rakamlar ortada kişi başı harcama $611 dolar turist başına otel yeme içme dahil.

Lamı cimi yok. Troller ne diyorsunuz? Look at the tabela!

Şimşek gibi bir adam hala bakan ya ben de buna hayret ediyorum. Ne başarmışsa kaç dönemdir. Utanmadan turist sayısı bir önceki seneye göre arttı diyor.

Jöleli teknik analistlikten, gezi parkındaki manevrası ile yükseldi. Şimdi bir sürü önemli kamu kuruluşunda Yönetim Kurulunda. Aldığı toplam jestiyonları bonusları bir hesap edin bakalım. TTKOM daki çok önemli kredi sorunu hakkında 2014 Mayıs ayından beri ne yapmış neyi çözmüş? Sorun çözülmezse bizim bankalardan 3 tanesine toplam 2.5 milyar $ civarı batık kredi takılmış olacak.
    Ston kac tane farkli nickle yaziyorsun bu forumda? Tarz hep ayni.amacin ne

5. Ben dediğin arkadaş değilim. Kendi fikirlerimi yazıyorum.

Tarzımı boşver. Yazdıklarımda hata eksik varsa düzelt lütfen.

Alıntı Originally Posted by eskilerdenwallace Yazıyı Oku
    Ston kac tane farkli nickle yaziyorsun bu forumda? Tarz hep ayni.amacin ne

6. Aha buyur.

Mayıs 2014
    Yiğit Bulut Türk Telekom'un yönetim kuruluna girdi
    http://m.ensonhaber.com/yigit-bulut-...014-05-06.html

Bu arkadaş yönetim kurulunda OGER in kredi takacağını göremiyor mu 3 senedir? Ne kadar para almış aylık ve toplam jestiyon bonus olarak? Bunu hak etmiş mi?

https://www.reuters.com/article/turk...-idUSL8N1LB3I2

7. Aha buyur.

Bu arkadaş kaç dönemdir bakan? Kişi başı turist gelirini arttırmak için nasıl bir plan yürütmüş kaç dönemdir?

Turist sayısı artar azalır, ona lafım yok. Terör, Darbe teşebbüsü bunları hepimiz anlıyoruz. Adet eleştirmiyorum. Fakat kişi başı turist gelirini arttırmak için nitelikli kaç dönemdir ne yapmışlar?

Yılın İlk Yarısında Gelen Turist Sayısı Artarken, Gelirler Azaldı

https://www.haberler.com/yilin-ilk-y...887028-haberi/

8.  Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    Neden illa 2013 alıyorsun? Dolarcı isen her daim alman gerekli 2014-15-16 vs.oncesi sonrsı.kusura bakmada Sacma sapan hesaplamalar.
    Son 17 senedir hep TL mevduattaydım. En son 18-19 sene önce dolar mevduat yapmıştım. O nedenle hesaplama TL mevduatçı için önemli bir hesaplama.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 411/1009 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •