Sayfa 106/336 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon
Arama sonucu : 2688 madde; 841 - 848 arası.

Konu: BSOKE - Batısöke çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sen şu Rüçhan 0,24 olacak. rüçhan 0,7 kapandı. Bir onun hesabını versene.sizin
    efendi kalınacak bir durumunuz mu kalmış buralarda yaptıklarınız ile.Acaba burada bunları yazarken hesaplarınız da ne işlemler döndü.Bakın site yönetimi bu işin ucu size de dokunur.ve de şu gelinen nokta bile sizin itibarınız açısından çok kötü oldu.benden söylemesi.

Ama sende haklısın.Site yönetimi sana bu imkanı veriyorsa bana susmak düşer.
    Gardasimm ne dondu hesaplarda 3500 lot var maliyet 1.39 zarardayiz ne donecek

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by OMAR CAVUŞ Yazıyı Oku
    Gardasimm ne dondu hesaplarda 3500 lot var maliyet 1.39 zarardayiz ne donecek

Biz rüçhan 024 oolurmu dedik hisse uzun vadede 0.7 0 dusenilir dedi konu da cici dedem yorumu nu soyledi

3. 1.26 gösterecek akşama doğru galiba

4. Ya arkadaş en geç salı gunu başlarız tırmanmaya

5.  Alıntı Originally Posted by OMAR CAVUŞ Yazıyı Oku
    1.26 gösterecek akşama doğru galiba

Artık kabul ediyorum sizde hiç kabahat yok.. Böyle sahipsiz site olduktan sonra ne yazsanız hakkınız var...

6. Bedelli bitince düşmüş olan her hisse gibi buda cok yakinda yolunu bulacaktır...hayirli kazançlar....

7. Ben iki arkadaşı da site yönetimine şikâyet ettim bekliyoruz

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. yakamoz ve OMAR CAVUŞ niklerinin tek kişiye ait olduğu tespit edildiğinden forum ile irtibatı kesilmiştir.
    Forum Kurallarını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz

Borsanın Altın Kuralları Md. 6: " Seans içinde karar vermeyin. Kararlarınızı, etkilenmeyeceğiniz bir ortamda verin. Seans anında görüşlerinize ters düşen hareketlerin planlarınızı etkilemesine izin vermeyin. Daha önce düşünmediğiniz yeni fikirler oluşturmayın. İyice incelenmeden yapılan hareketlerin genellikle zararla sonuçlandığı gözlenir."

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

Not: Lütfen dini tartışmalara girmeyelim.

Sayfa 106/336 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •