Sayfa 93/163 İlkİlk ... 43839192939495103143 ... SonSon
Arama sonucu : 1297 madde; 737 - 744 arası.

Konu: NASIL YATIRIM YAPILMALI __Ekoocean

1. Sn hocam bjkas ve fener yukleyecektiniz grafik

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

NEREDE HAREKET ORADA BEREKET . YÜKSELİRKEN OLUŞAN HACİM HER ZAMAN ÖNEMLİDİR.TEPELERDE OLUŞAN HACİMDE GENELDE ÜRKÜTÜCÜDÜR..EĞİTİM

ISGSY - HAFTALIK-TL-2. VER GRAFİK HİSSE DESTEĞİN ALTINA GELMEDİĞİ SÜRECE HEDEFİM DİRENÇ OLUR.DESTEĞİN ALTINA İSE STOP....EĞİTİM 2 GRAFİK

GÜNLÜK

PETKM HİSSE BUGUN KRİTİK EŞİK OLAN 50 HO DÖNMÜŞ GİBİ DURUYOR.ÜZERİNDE SIKINTI OLMAZ FAKAT ALTINDA 100 HO SATIŞ YEMESİDE SÜRPRİZ OLMAZ.EĞTİM

5. sn. ocean
    krstl,da elilot çalışırmı bir bakarmısınız veya degişik bir açıdan ..şimdiden teşekürler.
    portföyde duruyor...
    ZIR-DELİ Y.T.D

Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    sn. ocean
    krstl,da elilot çalışırmı bir bakarmısınız veya degişik bir açıdan ..şimdiden teşekürler.
    portföyde duruyor...
    elilot çok biliyorum desen yalan söylemiş olurum hatta şunu deyim bu hafta Eliot üzerine çalışmaya başladım...
    ama farklı açılardan teknik olarak çalışılabilir.

TATGD 60 DK KLASİK BİR TOBO VAR VE BU TARZ DİP OLUŞUMLARINDA OLUŞAN TOBOLAR GÜZEL SONUÇLANIR İZLEYEYİM EĞİTİM....

8.  Alıntı Originally Posted by ocean1987 Yazıyı Oku
    elilot çok biliyorum desen yalan söylemiş olurum hatta şunu deyim bu hafta Eliot üzerine çalışmaya başladım...
    ama farklı açılardan teknik olarak çalışılabilir.
    teşekür ederim ****bende yeni kafama takılan bir farmesiyon bazı düşüncelerim var fakat teknik analiz sizde bilirsinizki birçok açıdan bakmak lazım benim görmedigimi siz görebilirsiniz diye düşündüm..
    altta bir resim atıyorum elilot degil bir çeşit çanak kulp veya fincan kulp çalışma olasılıgı yüksek duruyor fakat görmedigim başka birşey olabilirmi..elilotta son hareketi yapacak diye düşünüyorum...saygılarımla.
    https://invst.ly/4xl96
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 93/163 İlkİlk ... 43839192939495103143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •