Sayfa 422/1009 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522922 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Kara çarşambadan 5 gün önceki döviz kuru 690.000 lira idi bizlerde milyonlarca lira kazanabiliyorduk. Devalüasyonu bir kaç günle kaçırdım. Herkesi uyardım. Sadece 300$ alabildim. Borsada param 20 de birine indi. Türkiye de kim ne derse desin gelişme var! Arka planı var tabi ki satarak, borç alarak, rakamlarla oynayarak. Acısı çıkacak. Tarım bitmediyse bile köylü bitti. Aç ve borçlu. Eğitim içler acısı. Sağlık bozuldu. Yol var paralı vergiler o biçim. Devlet malı kalmadı. Halk artık geçinemiyor. Bence akp ye verilen son kredi. AMMA bizden başka diğer ülkeler ne durumda ona bakmak lazım. G20 arasında bunca satıştan sonra 17 den 19 a gerilemek başarımı? Aman aç halk bir parmak bal yalayınca gerçeği görmek istemiyor...Ben ekonomi ve ülke yönetimi açısından akpye 4 veririm.
    Kaybettiğimiz şeyler sadece ekonomi ile de sınırlı kalmadı.

- Hukuk alanında dünyanın en sonlarındayız.
    - Eğitimde büyük bir çöküş yaşadık.
    - Sosyal bir çöküş var.
    - Nufusa entegre etmekte zorlanılan, bilinçsizce eklenen bir 5 milyon nüfus var.
    - Sağlıkta okullar başarılı doktorlar mezun etmekte zorlanıyor, hastanelerde ölen sayısında artış var.
    (http://www.dogrulukpayi.com/beyanat/569759e8b2cbb)

Yazmayım diyorum ama şeytan dürtüyor..

Güncel yalanlar:

-Trump doların içine etmişte, dolar o yüzden yerlerde sürünüyormuş..

-Para güvenli limanlara seyrüsefer ediyormuş..doları fena pataklıyorlarmış..

Hiç güvenli liman görmesek yutturacaklar..

-Para güvenli limanlara seyrüsefer yaparken borsa rekorlar kırabilirmiş..

-Güçlü Euro, AB için önemli değilmiş..evet deflasyona çeyrek var ama önemli değil..

-AB çok iyi büyüyormuş..ama içten yanmalı..

-Ha birde Türkiye 2023'te ilk 10 ekonomi arasına girecekmiş..sıcak para ile..
    Son düzenleme : enki; 28-08-2017 saat: 11:42.

Alıntı Originally Posted by best Yazıyı Oku
    benim bir işletmem var, pederin sermayesiyle açtığım bir market

her sene pederin bir kaç mülkünü satıp benim işletme zararımı dengelemeye çalışıyorum

dışarıdan bakanlar da bu adam çok akıllı, güzel para kazanıyor diyorlar

ailenin bilançodaki aktiflerin erimesine göz ardı ederseniz, her sene araba değiştiriyorum

hanım bile geceleri sözde başarımdan dolayı yatakta bana kıçını değil yüzünü dönüyor..!!

işte bizim ülkenin hikayesi, halk bizim hanım, peder koca memleket, ben mi kimim onu da siz bulun..?
    Biraz daha ipucu verseniz...

İdrak yolları enfeksiyonu ve at gözlüğümüzden dolayı tam olarak anlayamıyoruz da...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

4. Güvenli alım bölgesindeyiz. Azar azar alıma başladım. ilk siftah sabah 3.4475 ten alış oldu. Aşağı doğru geldikçe almaya devam ederim. Buralardan kaybetme riski çok azaldı.

Trump şu veya bu en ufak olumlu harekette yukarı tepki verir. Kısa vadeli aşırı satım oldu.

Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için...

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Helikopterli Ben'in dünyayı getirdiği açmaz iyiden iyiye hissettirmeye başladı kendini..

Zor karar, aynı anda FED geri saracak ve ECB de taper yapacak..

Havuzun en büyük vanası BOJ, tek başına yeter mi?..emin değilim, bence yetmez..

FED yada ECB, yalnız biri..belkide çöp çekecekler aralarında..

BOJ/Kuroda: Aşırı genişlemeci politikayı sürdürmemiz gerekiyor.

6.  Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Biraz daha ipucu verseniz...

İdrak yolları enfeksiyonu ve at gözlüğümüzden dolayı tam olarak anlayamıyoruz da...
    Bazıları ya duvara çarpınca anlar yada menfaat pınarı kesilince anlar... işin dogası böyle... yapacak bişey yok...

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

Büyük bankalar millete alın derken kendi hisselerini neden satar..

Kendi bankalarının hisselerini satıyorlar

ABD'nin altı büyük bankasının yöneticileri kendi bankalarının hisselerini satıyor

Wall Street analistleri bütün yıl boyunca yatırımcılara büyük bankaların hisselerini satın almaları yönünde tavsiyeler verdi. Fakat Wall Street'in kendisi bu tavsiyeleri dikkate almıyor.

Bloomberg verileri üzerinden Financial Times'ın yaptığı analize göre altı büyük ABD bankasının yöneticileri ve yönetim kurulu üyeleri kendi bankalarının hisselerini ellerinden çıkarıyor.

JPMorgan Chase, Bank of America, Wells Fargo, Citigroup, Goldman Sachs ve Morgan Stanley'deki yöneticiler yıl başından bu yana 9,32 milyon hisse satışına gitti.

Bu satışların bu kadar uzun süreceği piyasalarda fiyatlanmamıştı. Zira geçen yıl JPMorgan, Citigroup ve Bank of America'daki yöneticiler sattıklarından daha fazla hisse satın almıştı.

Analistlerin değerlendirmelerine göre bu satışlar ABD piyasalarındaki iyimserliğin yavaş yavaş söndüğüne ilişkin bir işaret olarak okunabilir. Bunun yanında analistler Trump'ın ekonomi porgramını uygulamaya koyamamasının da satışlara neden olmuş olabileceğine dikkat çekti.

8. http://ekonomi.haber7.com/ekonomi/ha...-dolar-tahmini

Adam mayıs ayında sinyali vermiş..
    O zamanlar dalga geçtik idi..
    Sen birşey bilmiyorsun çekil kenara dedik idi..

2 tane şey söylemiş..Dolar 3.60 larda iken..

3.10 dolar kuru demiş..Benimde gördüğüm o..

Türk tahvillerindeki ağırlığı artırmayacağım demiş..Yani faiz düşüşü ön görmemiş..Ki bu da gerçekleşti.

Sayfa 422/1009 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •