27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.
Altın uçtu, Euro uçtu, Borsa uçtu, yine kaldık Dolar'ın eline yani.
Battı balık yan gider.
Kaçan kovalanmaz.![]()
Önce doları tüm dünyaya kitleyecekler sonra Pheonix in pipisi. O yüzden ani hiç beklenmedik olumlu bir haber gelebilir. TRUMP ışınlandı, YELLEN oğlan doğurdu vs vs.hiç beklenmedik bir anda. Şu anda herkes EURO nun değer kazanacağını söylüyor. Ne oldu? İki gün önce 0.80 diyordu meşhur analistler. Şimdi herkes 1.30 - 1.50 hatta 2.0 diyor oldu.
Daha önce size demiştim. USDTRY nin 3.50 altında kalması lazım algı operasyonu için. BIST ise çok hafif topal eşşek modunda değer kazanıyor. Algı algı algı operasyonu. Hem BIST i kitlemeleri lazım hem USDTRY yi ucuzdan almaları lazım. MEDYA da bugün yabancılar için şakşakçılık yapan 3.30 yorumu yapan "saçı olmayan" bir analist vardı.aynı analist geçen sene 3.85 alınır diyordu. Bunların sayısı yakında zirve yapacak. Hepsi DTH ların bozulması için. Yoksa çıkamazlar piyasadan.
%25 ALTIN fiziksel olarak sigorta boşuna demiyordum. Sigorta. ALTIN fiyatına hiç bakmam. Her ay alır atarım sigorta olarak azar azar. Kimseyi de dinlemem.
Bence türbilans başlıyor.kısa zamanda kokusu çıkar...belki bir kaç hafta içinde...ama öyle dedikleri gibi fed den falan çıkmayacak...burnuma pis kokular geliyor..Sadece bir duyum..yatırım tavsiyesi değildir.
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri