Sayfa 430/1009 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    bir riski fiyatlıyor olmasın....
    Alakasi bile yok.
    Dolarin zayifligini uzun sure zayif kalacağını fiyatliyor

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Japonya MB başkanı kuroda'dan nem kaptı, herif jackson hole'de yellen'in yanında eline bir açma bir de kahve almış sırıtıyordu. Aşırı genişlemeye devam diyor, bir açmasını ısırıyor, bir kahvesini yudumluyor , bir genişlemeye devam diyor,
    Kuroda negatif faize doğru ilerliyor, amacı da o zaten, 10 yıllık tahvillerde yıllık eksi %1 gibi hedefi var, Japonya banka mevduat hesapları da bu durumda yıllık eksi %1-2 arası faiz uygular
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

3. Altın uçtu, Euro uçtu, Borsa uçtu, yine kaldık Dolar'ın eline yani.

Battı balık yan gider.
    Kaçan kovalanmaz.

4. Önce doları tüm dünyaya kitleyecekler sonra Pheonix in pipisi. O yüzden ani hiç beklenmedik olumlu bir haber gelebilir. TRUMP ışınlandı, YELLEN oğlan doğurdu vs vs. hiç beklenmedik bir anda. Şu anda herkes EURO nun değer kazanacağını söylüyor. Ne oldu? İki gün önce 0.80 diyordu meşhur analistler. Şimdi herkes 1.30 - 1.50 hatta 2.0 diyor oldu.

Daha önce size demiştim. USDTRY nin 3.50 altında kalması lazım algı operasyonu için. BIST ise çok hafif topal eşşek modunda değer kazanıyor. Algı algı algı operasyonu. Hem BIST i kitlemeleri lazım hem USDTRY yi ucuzdan almaları lazım. MEDYA da bugün yabancılar için şakşakçılık yapan 3.30 yorumu yapan "saçı olmayan" bir analist vardı. aynı analist geçen sene 3.85 alınır diyordu. Bunların sayısı yakında zirve yapacak. Hepsi DTH ların bozulması için. Yoksa çıkamazlar piyasadan.

%25 ALTIN fiziksel olarak sigorta boşuna demiyordum. Sigorta. ALTIN fiyatına hiç bakmam. Her ay alır atarım sigorta olarak azar azar. Kimseyi de dinlemem.

5.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Önce doları tüm dünyaya kitleyecekler sonra Pheonix in pipisi. O yüzden ani hiç beklenmedik olumlu bir haber gelebilir. TRUMP ışınlandı, YELLEN oğlan doğurdu vs vs. hiç beklenmedik bir anda. Şu anda herkes EURO nun değer kazanacağını söylüyor. Ne oldu? İki gün önce 0.80 diyordu meşhur analistler. Şimdi herkes 1.30 - 1.50 hatta 2.0 diyor oldu.

Daha önce size demiştim. USDTRY nin 3.50 altında kalması lazım algı operasyonu için. BIST ise çok hafif topal eşşek modunda değer kazanıyor. Algı algı algı operasyonu. Hem BIST i kitlemeleri lazım hem USDTRY yi ucuzdan almaları lazım. MEDYA da bugün yabancılar için şakşakçılık yapan 3.30 yorumu yapan "saçı olmayan" bir analist vardı. aynı analist geçen sene 3.85 alınır diyordu. Bunların sayısı yakında zirve yapacak. Hepsi DTH ların bozulması için. Yoksa çıkamazlar piyasadan.

%25 ALTIN fiziksel olarak sigorta boşuna demiyordum. Sigorta. ALTIN fiyatına hiç bakmam. Her ay alır atarım sigorta olarak azar azar. Kimseyi de dinlemem.
    bu sefer çok ilginç, onca algı operasyonuna rağmen DTH lar bozulmuyor hatta artıyor. Bunun nedeninin 16 nisan sonrası oluşan güvensizlik olduğunu düşünüyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    genelde altın ons çıkarken dolar düşer, altın ve dolar ters korelasyona sahiptir, o yüzden de altın ons artarken gram altın TL olarak statik kalıyor
    Bilmiyordum...

Bir şey daha öğrendik bu gün demek ki.

Karlıyız...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
    Bence türbilans başlıyor.kısa zamanda kokusu çıkar...belki bir kaç hafta içinde...ama öyle dedikleri gibi fed den falan çıkmayacak...burnuma pis kokular geliyor..Sadece bir duyum..yatırım tavsiyesi değildir.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Bence türbilans başlıyor.kısa zamanda kokusu çıkar...beşki bir kaç hafta içinde...ama öyle dedikleri gibi fedd den falan çıkmayacak...burnuma pis kokular geliyor..Sadece bir duyum..yatırım tavsiyesi değildir.
    Yoksa Trump??

Sayfa 430/1009 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •