Sayfa 454/1009 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. eur/usd ilk yükseliş dalgasının düzeltmesine girdi, ikinci yükseliş dalgası çok daha sert olur. (elliot 3 nolu dalga)

dolar/tl 3.35 hedefimize gelmeden döndü görünüyor, 3.60 düzeltme hedefimizi 3.685 e yükselttik.

bu düzeltmeler tamamlandıktan sonra, dolar tüm dünyada çökerken dolar/tl hedefimiz 2.90

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Ne beach i ya?

Okyanusa girilmiyor oralarda. Dunyadan haberin yok. Altinda hummer olsa ne olur suyun rengi siyahimtirak

Aklin olsaydi o paranin 10 da birine ege denizinde yuzuyordun simdi

Zaten tatil diye amerikaya gelenlere zorunlu beyin ameliyati sart. Anayasaya konmasi gerekiyor bunun. Bu arada ac kalacaksin yada gdo ve msg li asphartame li yemekler yiyeceksin

Egitimmmm
    sana mı soracam nereye gideceğimi,benim orada mekanlarım var ve yıllardır gidiyorum.hem iş hem eğleniyorum. benim egede zaten yazlığım var ve şu an oradayım. ezikliğin lüzumu yok.

3.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    dünya kadar forex firması var, çoğunun da spreadleri oldukça makul. Bir forex firması seçerken en önce tanınmış, gelişmiş, finansal alanda ileri bir ülkede kayıtlı olmasına dikkat etmek lazım, dandik bir ülkede veya offshore merkezde kayıtlı bir firma olmasın, ayrıca hangi regülatörler tarafından regüle edildiği çok önemli, en çok bilinen ve repütasyonu olan forex platformları şunlar:
    FXTM
    CITYINDEX
    XM Trading Point
    IG Markets
    AvaTrade
    FXCM
    US Forex Traders
    iTrader
    Nadex
    neye gülüyorum biliyormusun, bunlar yabancı fx'i yasakladı ya. ama TRT ninde ortağı olduğu euronews'te cayır cayır FXPRO reklamı dönüyor ve hiç bir halt yiyemiyorlar. hahahaha.

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    ERTEM: DEĞERLİ TL'NİN AVANTAJ MI DEZAVANTAJ MI OLDUĞUNU DA KONUŞMAK GEREKİYOR, İHRACAT İÇİN HENÜZ DEZAJANTAJ YARATTIĞINI SÖYLEYEMEYİZ

Yavaştan konuşmalar başladı..
    motor aslında az ama onlara göre çok faizden vuruntu yapmaya başladı.homurtular başladı. yakında biri indirrrr diye höykürecek.

5.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    neye gülüyorum biliyormusun, bunlar yabancı fx'i yasakladı ya. ama TRT ninde ortağı olduğu euronews'te cayır cayır FXPRO reklamı dönüyor ve hiç bir halt yiyemiyorlar. hahahaha.
    1 yıl önce haber akışındaki bazı haberlerin TRT politikasına uygun bulunmaması nedeniyle TRT euronews tan ayrıldı. Yani artık ortak değil.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,124
     Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Bakın beyler bu muhterem şahsi iyi takip edin.bunun kadar iyi teknikci piyasada çok az..demedi demeyin.cok başarili ...nazar değmesin.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    1 yıl önce haber akışındaki bazı haberlerin TRT politikasına uygun bulunmaması nedeniyle TRT euronews tan ayrıldı. Yani artık ortak değil.
    ama TRT frekansından yayın yapmaya devam ediyorlar.

8.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    ama TRT frekansından yayın yapmaya devam ediyorlar.
    Sözleşme gereğidir. Hatta euronews bu gelişmelerden sonra çoğunlukla muhalif yayın yapmaya başladı. En son cem özdemir'i çıkardılar epey bir konuştu. Neler söylediğini hepimiz biliyoruz sanırım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 454/1009 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •