Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 457/1014 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. Aynı tabağı burada yesen mekana göre de değişmekle beraber, 500-1000tl arası hesap gelir tahminen.

Eğlenmek bu ülkede lüks. Bu kadar basit.

İçki, araba alayım vergi.

O tabağın yanına koyduğu rakının, biranın maliyeti işletmeye sıfır, burada sırf maliyet. İşletme sahibi de diyor ki benim devletten neyim eksik ben de fiyata yüklenirim.

Sonra ortaya çıkan tablo bu.
    Son düzenleme : Patrick Bateman; 06-09-2017 saat: 12:27.

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Aynı tabağı burada yesen mekana göre de değişmekle beraber, 500-1000tl arası hesap gelir tahminen.

Eğlenmek bu ülkede lüks. Bu kadar basit.

İçki, araba alayım vergi.

O tabağın yanına koyduğu rakının, biranın maliyeti işletmeye sıfır, burada sırf maliyet. İşletme sahibi de diyor ki benim devletten neyim eksik ben de fiyata yüklenirim.

Sınra ortaya çıkan tablo bu.
    O halde gitmemek lazim.

Piyasa kosullari bu adamlari duzeltmesi beklenir.

Musteri var ki, adam bu fiyata satiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by karamsar kedi Yazıyı Oku
    Yunanistanı bilmem ama bu bayram italya'nın güneyinde bir balık restoranında..iki kişi 46 euro hesap ödedim..masada kocaman bir deniz ürünü kızartma tabağı bir de deniz ürünlü risotto vardı...her iki tabak da 2 kişilik olarak hazırlanmış ama bizim türkiye'de o tabaklar 4 kişiye falan sunulur...toplamda 4 porsiyon yemeği 2 kişi tıka basa yedik..yani tabakların kalitesini şöyle söyleyim kişi başına adamlar 10ar tane falan baby octopus koymuşlar...istanbulda ahtapot istediğinizde hayvanın bi kolunu iki kişiye satıyorlar sadece bu meze tabağına 100 lira hesap yazıyorlar..ahtapot yanında tabaklarda her türlü deniz mahsulu de vardı..

ayrıca 4 tane de bira içildi yani..

hesap bedava...hizmet süper..

türkiye'de bu fiyata bunlar imkansız..
    Katılıyorum,benim de söylediğim bu zaten,İpsala dan çıkınca verdiğin paranın yemek olarak karşılığını alıyorsun...

4.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    O halde gitmemek lazim.

Piyasa kosullari bu adamlari duzeltmesi beklenir.

Musteri var ki, adam bu fiyata satiyor.
    Aynen öyle. Zaten gidemiyoruz orta direk olarak. Seçim değil zorunluluk. Millet de Yunanistan'ı ihya ediyor.

5. Arkadaslar forumda bi İşYat fanatizmi gidiyor. İşyat ne kazandırmış ben hala çözemedim. Kendimi bildim bileli 0.90-1 arası gider gelir. Şu an kaç bilmiyorum. Bende almıştım zamanında 2 yıl tuttum hiç bi hayrını görmedim. Fırsat maliyeti büyüktür bu kağıdın. Son bir yılda bist100 %60 gitmiş. Koç grubu, oyak grubu hisseleri hatta iş grubunun diğer hisseleri %100 ü geçmiş. Yıllar önce Sayın Dudu nun evladiyelik hissesi ttkom du. Şu an işyat konuştuğuna göre orada aradığını bulamamış olsa gerek

MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Aynen öyle. Zaten gidemiyoruz orta direk olarak. Seçim değil zorunluluk. Millet de Yunanistan'ı ihya ediyor.
    Ben gidebilirim aslinda ama bu ahlak yapisi sinirimi bozuyor.

Bir de, kilcik biri dikiliyor basina, " ne vereyim abime..!"

Monuyu ver desek hava bozuluyor.

Neyse.

Uzun sure disarda yasamanin tesiri herhalde, bu arabesk kultur her seyimize isledi.

Bazilari oyle ki, burada ne yazdigimizi anlamaktan aciz.

Cikar simdi, disarsi cok mu iyi der, tadimiz kacar, en iyisi burada kesmek.

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Bahsi gecen otel ve kahvaltilarin fiyatlarini alabilirmiyiz?

Yunanistana burada ucuz diyenler utansin diye soruyorum. Tabi utanmalari varsa
    Ağustos ayında 10 gün Bodrum'da tatil yaptım. Booking.com üzerinden bulduğum Cape Bodrum Beach Resort isimli Gündoğan'da yer alan bir otelde kaldım ve geceliği 200 Dolar ödedim. Geçen sene tatilimi Yunanistan'da yapmıştım ve aynı kalitede otele sadece yarısı kadar ödemiştim. Yeme içme harcamaları da geçen seneye göre 3-4 kat pahalıydı, mesela Zuma'da 3 kişilik akşam yemeği (1er ana yemek ve 1 şişe şarap) 1400 TL. Hadi benim özel bir durumum vardı ve Dolar kazandığım için sorun değil ama Türkiye'de insanlar bu paraları nasıl harcıyorlar hayret ediyorum. Aynı paraya New York'ta da tatil yapılabilir ve daha mutlu olunur çünkü insan kalitesi çok daha yüksek. Ve en önemlisi tatilin sonunda ne ben ne de yurtdışından gelen misafirlerim mutlu olmadılar çünkü etraf mafyatik tiplerden geçilmiyordu ve o kadar harcanan paraya rağmen nereye gitsek rahatsız edici varoş bir ortam vardı.

Ama en üzüldüğüm konu insanlardaki umutsuzluğu ve ahlaki çöküşü görmek oldu. Kimse gelecekte iyi bir şey olacağına, adalete, dürüstlüğe inanmıyor ve ahlak yerlebir olmuş. Türkiye şu an ABDden çok daha kapitalist, çok daha vahşi. Herkesin derdi para, güç, mevki ve bunlara ulaşmak için hiç bir etik/değer yok. Hırsızlığı, hukuksuzluğu bir yana Tayyip insanların içini boşaltmış, koca bir milleti içeriden çürütüyor.
    Son düzenleme : efet; 06-09-2017 saat: 17:21.

8. bu indirimi de kolay kolay yapmazlar başka memlekette..

Sayfa 457/1014 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •