Sayfa 416/967 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1.  Alıntı Originally Posted by cuqfurk Yazıyı Oku
    ben hisseden umutluyum. bir yıl kadar buradayım ... ytd
    Bir yıl kulağın üzerine yatabilirsen ne mutlu sana. Ben bu kağıdı 2.20 lerden aldım ve her düzeltmede burdan döner mi diye elim her zaman tetikteydi. Benim gibi hissenin her kuruşunu takip eden biriysen çelik gibi psikoloji olması gerekiyor. Bu tam bir orta ve uzun vade kağıdı. Diğer taraftan da kısa vadede kar cebe yakışır deyip 4.70 lerden satmakta var .

biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.

2. ben sabırlıyım.. daha önce birinden duydugum bır soz vardı borsa : sabırsızın parasının sabırlıya geçtiği yer demişti.
    başka biri de buradan biri: borsa da biri satar biri alır. ikisi de birbirinden akıllı olduğunu düşünür.. diye
    ben beklerım. bir yılda buraya gelen kağıt, satış hacmi, faaliyet karı , zarardan kara geçiş, şube açılışları.. bunlar bana yeter.. ha euro düşerse ne ala keyfimize... ytd..

3.  Alıntı Originally Posted by yorenti Yazıyı Oku
    18.05. 2017de başlattığı ikinci yükselişinde yaklaşık 70 günde kağıt 2.50 seviyelerinden 4.50 seviyelerine gelmisti. O zamanlar bazı arkadaşlar hatırlar belki bilançoya kadar yatay gideceğini bilançodan sonra veya önce kar satışlarının olacağını belirtmiştim. İki aylık yatay ve kar satışının ardından 3.60 seviyelerinden destek bularak yeni fiyatlamalarla tekrar yükselişe geçeceğini düşünüyorum. Genel olarak arkadaşlar yatak sektörüne girmesini ve - veya bu yönde calışmalarının hisseyi götüreceğini inansalarsa ben daha çok istikbal bellona veya mondi markalarından en az birini alarak sektördeki öncülüğünü ele geçireceğine inanıyorum. Yeni açılan mağazalar konusuna gelince bunların kısa vadede faudası olmayacaktır. Raporda belirtildiği gibi bir mağazanın kendisini amorti edip kara gecmesi 2-3 yılı bulacaktır. Bu hissede sabredip iki üç yıl bekleyebilecek arkadaşlar varsa bu mağazaların kaymağını bilançolarda o zaman yiyeceklerdir. Su an için yeni açılan magazalar gider bölümünde yerini almıştır. Hikayesi ve Kapasitesi çok yüksek bu kağıda ortalama 3.75 ile alım yaparak tekrar aranızdayım. Biliyorum eskilerden beni sevmeyen bir çok kişi var burda. Ben cırtlak ses çıkarmaya doğru bildiklerimi paylaşmaya devam edeceğim. Herkese bol kazançlar

Yeni acilan magazalar ile ilgili dusunceniz yanlis. Raporda soylenen yeni magaza yatirimi (magazanin insaat maliyeti ve magazaya konan teshir urunleri icin harcanan para) 2-3 yilda kendisini geri oduyor. Zaten magazalari Kelebek/Dogtas kendisi acmiyor, bayiler aciyor. Bu magaza acma giderlerini/yatirimina bayiler katlaniyor. Kelebek/Dogtas ilk gunden mallarini bayiye satip kar yazmaya basliyor.

Istikbal, bellona ve mondi markalarindan birini Kelebek'in kendi basina almasi imkansiz, zaten Kelebek'in haddinden fazla banka kredi borcu var. Bankalar yeni kredi vermez. Bedelli sermaye arttirimi disinda o markalari almak icin baska bir yol gelmiyor aklima. O boyutta da bedelli sermaye arttirimi yapmak baya guc, ancak indirimli fiyatla tahsisli bedelli sermaye arttirimi yapabilirler, o zaman birileri zengin olur, kucuk yatirimci bakar.

4. Franchising sistemiyle sadece yurt içine veriyor yurtdısın da yok yurtiçinde de hepsi değil kendi mağazası. keşke bu sistemle verse hepsini.

Yarın franchising kac tane magazası var açılacak magazalarının kaçini bu şekilde vermeyi planlıyorlar maille öğreneceğim.

İstikbal bellona mondi ve alfemo bunları marka haklarını satın alacaklar. Üretim tesislerini değil. Parekende sektöründe öncü olmak için ve mutfak - banyo da da alt segmentlerde ihale almak için bu markalardan bir tanesini almak zorunda .

5. Takas gönderecek baba yiğit varmı?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. 3,88 görüp 3,63 tekrar geldi .. bunu ikidir yapıyor.. bakalım ne olacak... ytd

Alıntı Originally Posted by cuqfurk Yazıyı Oku
    3,88 görüp 3,63 tekrar geldi .. bunu ikidir yapıyor.. bakalım ne olacak... ytd
    kaç günde bir yaptığını inceler misin. 7 - 8 günde bir yapıyor. (yerse)

8. tam bir sinir ve sabır savaşı... bakalım ay sonu yada gelecek aybaşı yatak lansmanı yapmasını beklıyorum... belkı o biraz hareket getirir olumlu yönde.. ytd

Sayfa 416/967 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •