Sayfa 84/409 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon
Arama sonucu : 3272 madde; 665 - 672 arası.

Konu: DOCO - DO & CO Aktiengesellschaft

mudanyali Guest
    Hisse geri alım genel kurulda karar aldılar neden hiç hisse almıyor bence patron kendi düşürüyor aşağılardan alıp hisse satarak para kazanmak istiyor bu satışlar patronun işi oda ky ya göz dikmiş.

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by mudanyali Yazıyı Oku
    Hisse geri alım genel kurulda karar aldılar neden hiç hisse almıyor bence patron kendi düşürüyor aşağılardan alıp hisse satarak para kazanmak istiyor bu satışlar patronun işi oda ky ya göz dikmiş.

Hissenin düşmesine sen ben üzülürüz ama patron üzülmez çünkü malının degerini ondan iyi kimse bilmiyor.Patron olası kötü haberde hisse alım programını devreye sokacak diye düşünüyorum .....
    Göz olanı akıl olacagı görür..

3.  Alıntı Originally Posted by mudanyali Yazıyı Oku

Katılıyorum aşağı indirip oralardan almayı hesaplıyor, bakalım nereye kadar aşağı çekecekler. Ytd

Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by AUDİ+ Yazıyı Oku
    Hissenin düşmesine sen ben üzülürüz ama patron üzülmez çünkü malının degerini ondan iyi kimse bilmiyor.Patron olası kötü haberde hisse alım programını devreye sokacak diye düşünüyorum .....
    O kötü haber gelecekse bir an önce gelsede, ne olacaksa olsun bitsin, herkez rahatlasın, sonrada yolumuza baksak, önümüzü görsek... Ytd

Alıntı Originally Posted by naymis Yazıyı Oku
    O kötü haber gelecekse bir an önce gelsede, ne olacaksa olsun bitsin, herkez rahatlasın, sonrada yolumuza baksak, önümüzü görsek... Ytd

10-15 gün evvel Yabancı raporlarda önümüzdeki haftalarda gelmesi bekleniyor deniyordu haber gelirse en azından hisse rahatlayacakdır ve ona göre öngörülerde bulunabilecegiz ama şimdi ucu görülmeyen bir tünelin içerisindeyiz arada yaptıgı yükselişler bazılarını sevindiriyor olabilir ama kandırmaca olur yükselişler........
    Göz olanı akıl olacagı görür..

6.  Alıntı Originally Posted by emrtgr48 Yazıyı Oku
    Bu paylaşımların bizimle hic alakasi yok boşuna sayfa işgali yapma
    ...
    Sn. cefaks iyi niyeti ve müthiş özverisi ile tüm sayfalarda paylaşımda bulunuyor bilgimiz dahilinde.

Esas sayfa işgali; alıntı yaptığı mesajı kısaltmadan olduğu gibi alarak, altına da yarım yamalak bir cümle yazılan mesajlardır. Sizinki gibi mesela...

7.  Alıntı Originally Posted by Babadağlı Yazıyı Oku
    Sn. cefaks iyi niyeti ve müthiş özverisi ile tüm sayfalarda paylaşımda bulunuyor bilgimiz dahilinde.

Esas sayfa işgali; alıntı yaptığı mesajı kısaltmadan olduğu gibi alarak, altına da yarım yamalak bir cümle yazılan mesajlardır. Sizinki gibi mesela...
    Aynen katılıyorum. Bugün bende gördüm ve cok üzüldüm, yazacaktım ancak işim olduğundan yazamadım. Sayın Cefaks'ın bütün forumda birçok emeği var. Emeğe saygı ve minnetle. Tesekkürler Sayın Cefaks...

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by blindturk Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum. Dün akşam bende gördüm ve cok üzüldüm, yazacaktım ancak işim olduğundan yazamadım. Sayın Cefaks'ın bütün forumda birçok emeği var. Emeğe saygı ve minnetle. Tesekkürler Sayın Cefaks...

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Katılıyorum, cefaks tan ricam birde doco nun takaslarını paylaşabilirse, çok seviniriz

Sayfa 84/409 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •